SRS, exploziv în direct. Mesaj pentru consiliera lui Iohannis: E momentul s-o spun, o cunosc foarte bine

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Sorin Roșca Stănescu a dezvăluit că o cunoaște pe Simina Tănăsescu. 

”Este momentul să vă spun că o cunosc foarte bine pe doamna Simina Tănăsescu. Am o singură uimire în ceea ce o privește, că nu demisionează din funcția pe care o are la Cotroceni. Nu înțeleg cum un asemenea om - pe care eu îl prețuiesc- acceptă să meargă cu ochii legați să se dea cu capul de zis de dragul lui Klaus Iohannis, un președinte ratat pentru România, la fel cum a fost și Traian Băsescu. La început a fost colaboratoare apropiată a lui Traian Băsescu și știe ce a pățit din cauza lui” a spus Sorin Roșca Stănescu, la Antena 3. 

”Încălcarea legii, trafic de influență”

”Sarcina ingrată de care vorbea pe bună dreptate doamna consilier Simina Tănăsescu, sarcină dată de președintele Klaus Iohannis, a constat în încălcarea legii, ca să fiu foarte exact” a spus anterior SRS.

El a adăugat că ”e vorba de un trafic de influență, dânsa a fost pusă de președintele Klaus Iohannis să facă trafic de influență, ne aflăm într-o situație în care Parchetul General trebuie să se sesizeze. Mă înduioșează ce am auzit în declarația dlui Iohannis, ce grijă avea pentru Petre Lăzăroiu. O persoană reclamată din zecile de mii de persoane împotriva cărora apar petiții la Cotroceni, din zecile de mii de persoane președintele- e înduioșător- s-a gândit că-n cazul dlui Petre Lăzăroiu să aibă loc un contact și să fie avertizat că cineva e preocupat de statutul domniei sale”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel