Spitale regionale. Gorghiu: Este începutul rușinii

Alina Gorghiu spune că un eșec al PSD-ALDE este confirmat chiar printr-o voce puternică a PSD. Ea se referă la ultimele afirmații ale comisarului european Corina Crețu care s-ar fi arătat îngrijorată de întărzierea proiectelor a trei spitale regionale ce trebuie construite din bani europeni. 

"Eșecul guvernării PSD-ALDE este confirmat chiar prin vocea PSD. România riscă să piardă o finanţare europeană de 800 de milioane de euro pentru că întârzie nejustificat începerea proiectelor pentru spitalele regionale, promise în campania electorală. Este doar începutul unei liste a ruşinii prefigurate la Bruxelles, pentru acest nou Guvern.
Pe de altă parte, când PSD refuză să recunoască scăderile de salarii și susțin că de fapt sunt scăderi de venituri, când se laudă cu măriri de pensii, dar de fapt doresc transformarea unora în asistențiale, aproape că se pierde din vedere faptul că actuala guvernare vorbeşte doar de trei spitale regionale, deşi în programul de guvernare sunt opt.

Se mai fac?

Până una alta, întreb: se mai fac sau spitalele sau nu?" a scris Alina Gorghiu pe contul său de facebook.

În cadrul unei recente întâlniri pe care premierul Viorica Dăncilă a avut-o cu comisarul Corina Crețu a fost abordată și tema construirii spitalelor regionale.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel