Spectacol UNIC în lume la Godot

Piesa "O seară altfel", un spectacol de muzică, poezie, umor și improvizație creat de Andrei Ciopec, cu Ovidiu Cosovanu, Andrei Ciopec și Elena Albu, va putea fi văzut sâmbătă, la Godot, într-o ultimă reprezentație.

"Din seria ultimelor mele spectacole pe care le am este și 'O seară altfel' care va fi sâmbătă, pe 14 mai, la Godot. Este un spectacol conceput de mine, cu muzică, poezie, iluzionism, umor și improvizație, cu care am câștigat la Gala HOP din 2014. Cred că este un spectacol unic atât în țară, cât și în lume ca și concept", a declarat pentru AGERPRES actorul Andrei Ciopec.

Acesta va mai putea fi văzut și în spectacolul "Conu' Leonida față cu reacțiunea" în regia Bogdanei Darie, care va avea ultimele două reprezentații pe 18 mai, la Teatrul de Artă din București, și pe 23 mai, la Ploiești, la Teatrul "Toma Caragiu", și, din nou la București, la Teatrul Elisabeta, pe 26 mai, în "Frații Karamazov".

Tânărul actor va mai putea fi văzut în reprezentații ale spectacolelor "România 2050" în regia lui Radu Popescu, pe 24 mai la Teatrul de Artă din din București, și "Punctul orb" în regia lui Radu Afrim, la Ploiești.

[citeste si]

Andrei Ciopec a dorit să anunțe și prezența sa pe ecranele de la TIFF, în două lungmetraje — "Câini" în regia lui Bogdan Mirică, film care va fi prezentat în premieră națională la puțin timp după premiera mondială de la Festivalul de la Cannes, în secțiunea Un Certain Regard, și "Vizitatorul" în regia lui Jamil Hendi, un film de groază în care joacă rolul lui Cezar—, dar și în două scurtmetraje — "Te mai uiți și la om" regia Ana-Maria Comănescu și "O noapte în Tokoriki" regia Roxana Stroe.

La Cannes, tânărul va fi prezent în pelicula lui Bogdan Mirică, dar și în filmele "O noapte în Tokoriki" și "Te mai uiți și la om".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel