Spania: Real Madrid-Valencia, rezultat care ascute lupta pe podium

Real Madrid
Real Madrid

Real Madrid o învinge în deplasare cu 4-1 pe Valencia şi apropie de podium.

După o criză prelungită, Real Madrid a reuşit să se impună la Valencia cu scorul de 4-1, cu două penaltyuri transformate de Cristiano Ronaldo, sâmbătă, în etapa a 21-a a Campionatului de fotbal al Spaniei, revenind la două puncte de podium

Distanţat în cursa pentru titlu şi umilit miercuri în Cupa Regelui de modesta Leganes (1-0, 2-1), clubul madrilen a reuşit să stopeze hemoragia pe stadionul Mestala graţie lui Ronaldo (min 16 şi 38). Şi chiar dacă Valencia a redus scorul prin Santi Mina (min 59), Realul a reuşit să mărească diferenţa prin golurile marcate de Marcelo (min 84) şi Toni Kroos (min 89).

Cu acest succes, echipa lui Zinedine Zidane (locul 4, cu 38 puncte, un meci mai puţin) revine în apropierea podiumului, unde locul 3 este ocupat de Valencia, cu 40 puncte. Şi chiar dacă liderul FC Barcelona (54 puncte) pare de neatins, acest prim succes în deplasare în cinci etape îi redă încrederea Realului la mai puţin de trei săptămâni de turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor cu Paris Saint-Germain (14 februarie).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel