Şova: MRU este victima jocului Putere-Opoziţie al lui Traian Băsescu

basescu ungureanu deschidere
basescu ungureanu deschidere

Decizia PDL de a sancţiona dur eroarea de la Ministerul Educaţiei cu clasa pregătitoare a reaprins dicuţiile despre poziţia politică a democrat liberalirlor. Dan Şova, purtător de cuvânt al PSD, susţine că acesta este jocul lui Traian Băsescu care vrea în acelaşi timp şi la Putere şi în Opoziţie. PDL îşi permite să critice în acest moment guvernul de tehnocraţi condus de Mihai Răzvan Ungureanu, tocmai pentru că au numit în funcţii oameni fără putere de decizie în partid, iar o astfel de politică ar putea reprara din daunele electorale ale partidului suferite în perioada cât au fost la guvernare.

"Este acelaşi joc al lui Traian Băsescu. El vrea mereu să fie şi la Putere şi în Opoziţie, iar singurul care va avea de suferit din acest joc va fi premierul Ungureanu. De aceea au pus un Guvern cu oameni lipsiţi de importanţă pentru PDL, pentru a-i putea critica. Dacă vă uitaţi bine, niciun membru al actualului Guvern nu a fost investit cu nicio funcţie importantă în partid la Colegiul Director", a spus Dan Şova, pentru DeCe News.

Şova a explicat că în acest moment politica PDL este de a critica orice eroare a Guvernului, tocmai penru că în timp ce erau la Putere nu aveau cum să facă asta. "În acest moment cred că cei de la PDL vor fi mai vehemenţi chiar şi decât Opoziţia, vor critica orice eroare", a adăugat Şova.

Citeşte şi:

Deputații PDL cer demiterea vinovaților de blocarea softului pentru clasa zero

Ministrul Baba: Întreruperea înscrierilor, cauzată de o problemă ”obiectivă”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel