Soția salvatorului din Apuseni, strivită de un buștean

Argentin-Todea_b8d18eeef1
Argentin-Todea_b8d18eeef1

Unul dintre salvatorii din munții Apuseni, Argentin Todea, are o poveste de viață tristă. Omul care a ajuns printre primii la epava avionului pilotat de Adrian Iovan a început să apară din ce în ce mai des în presă, dar până acum nu a vorbit despre viața lui personală.

Soția lui Argentin Todea – o femeie simplă și muncitoare – a avut un accident cu ceva timp în urmă. Aceasta a fost strivită de un buștean și a avut nevoie de o operație chirurgicală pentru a se însănătoși.

„Nu prea am voie să fac efort mult. Sunt operată la un rinichi. Am avut un accident la pădure. A căzut un bustean peste mine și mi-a strivit rinichiul. A fost anul trecut în noiembrie. Acum mai fac treabă doar așa, prin jurul casei. Numai că soțul nu mai poate nici el, pruncii-s la școală... trebuie să facem ceva.

Eram cu soțul si cu un cumnat, m-au dus cu mașina la spital, la Alba, și m-au operat. Mi-au scos rinichiul, acum mai am doar unul. Nu avem serviciu, nu avem unde să lucram, trebuie să facem ceva... Avem pruncii-n școală, trebuie să-i ajutăm cumva” a mărturisit Angela Todea, sotia lui Argentin, pentru WOWbiz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel