SORIN OPRESCU, reacție după ce i s-a cerut DEMISIA din cauza problemelor cu APA CALDĂ din BUCUREȘTI

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a reacționat, joi, după ce i s-a cerut demisia de la conducerea Bucureștiului.

Vezi și: Anunț bombă! Sorin Oprescu ar putea fi demis din funcția de primar

Sorin Oprescu a comentat protestul organizat joi de tinerii din PDL, cu privire la problema apei calde din Capitală. După ce i s-a cerut demisia, edilul Bucureștiului a declarat că "ipocriţi sunt ăia din PDL" şi că RADET şi RATB au fost, 15 ani, "puşculiţe" ale partidelor.

Primarul Capitalei a subliniat că reprezentanţii PDL ştiu foarte bine problemele legate de regiile serviciilor publice, după ce ei "au condus" municipalitatea bucureşteană timp de "patru-cinci ani".

"Ipocriţi sunt ăia din PDL, pentru că ei ştiu foarte bine, patru-cinci ani de zile au fost ei cei care au condus acolo. Timp de aproape 15 ani nimeni nu a vrut să rezolve această problemă RADET şi RATB, ele constituind puşculiţe ale partidelor. Din 2008 am început să le tai macaroana celor care s-au perindat la putere. Le-a plăcut unora, le-a plăcut şi celorlalţi", a declarat Sorin Oprescu, citat de Mediafax.

Referitor la datoriile pe care le are RADET la Elcen, edilul a spus că "de acum şase ani de zile bucureştenii plăteau penalităţi la penalităţi incomensurabile".

"Consumul de apă caldă şi consumul de apă caldă pentru calorifere a fost plătit an de an la zi. Datoriile sunt penalităţi la penalităţi, printr-o inginerie financiară susţinută de o lege nedreaptă dată în 2001 de ANRE", a continuat el.

Reacţia lui Sorin Oprescu vine după ce aproximativ 30 de tineri membri ai PDL Bucureşti, dotaţi cu ligheane, duşuri, pături, căciuli, fulare şi mănuşi, au protestat, joi, vizavi de Primăria Capitalei, faţă de întreruperea furnizării de apă caldă în unele sectoare ale Capitalei. Aceștia au solicitat demisia lui Sorin Oprescu din funcția de primar general al Bucureștiului.

Citește și: REVOLTĂTOR: Peste jumătate din bucureșteni, fără apă caldă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel