Sorana Cîrstea nu este afectată de scandalul în care este implicată și s-a calificat în turul 2 la Wimbledon, după ce a învins-o pe Tatjana Maria / Foto - Video

Sorana Cîrstea   Foto: Facebook
Sorana Cîrstea Foto: Facebook

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea (37 WTA) s-a calificat miercuri în turul al doilea al turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, după ce a trecut în trei seturi, 6-1, 2-6, 6-3, de germanca Tatjana Maria (62 WTA).

Sorana Cîrstea şi-a adjudecat victoria în faţa semifinalistei de anul trecut de pe iarba londoneză după o oră şi 40 de minute, şi are acum 4-1 în meciurile directe cu Maria. Singura victorie a Tatjanei Maria a fost chiar anul trecut la Wimbledon, în turul secund, cu 6-3, 1-6, 7-5.

FOTO - VIDEO

În runda următoare, Cîrstea o va avea ca adversară pe învingătoarea din partida care le opune pe belgianca Greetje Minnen (123 WTA) şi letona Jelena Ostapenko (17 WTA, favorită nr. 17).

Rezultate de miercuri

Turul 1: Danielle Collins (SUA) - Julia Grabher (Austria) 6-4, 6-4 Elisabetta Cocciaretto (Italia) - Maria Camila Osorio (Columbia) 6-3, 6-4 Sloane Stephens (SUA) - Rebecca Peterson (Suedia) 6-2, 6-3 Donna Vekic (Croaţia/N.20) - Zhang Shuai (China) 6-2, 6-3 Anett Kontaveit (Estonia) - Lucrezia Stefanini (Italia) 6-4, 6-4 Jaqueline Cristian (România) - Lucia Bronzetti (Italia) 6-3, 6-4 Sorana Cîrstea (România) - Tatjana Maria (Germania) 6-1, 2-6, 6-3 Ekaterina Alexandrova (Rusia/N.21) - Emma Navarro (SUA) 6-4, 6-3 Turul 2: Daria Kasatkina (Rusia/N.11) - Jodie Burrage (Marea Britanie) 6-0, 6-2.

Sorana Cîrstea și mesajul care a devenit viral

Amintim faptul că Sorana Cîrstea se află în centrul unui scandal uriaș, după ce a postat un mesaj pe rețelele de socializare. A primit acuzații grave, atacuri la persoană, însă și numeroase mesaje de susținere. 

Iată mesajul:

'Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți', este mesajul postat de Sorana Cîrstea.

Citește aici continuarea - Internauții au luat foc după ce Sorana Cîrstea a postat un mesaj pe rețelele de socializare. 'Până la urmă, ce a zis Sorana?'

Citește și -  Jaqueline Cristian, în turul doi la Wimbledon

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian (25 ani, 133 WTA) s-a calificat, miercuri, în turul al doilea al turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, după ce a dispus în două seturi, 6-3, 6-4, de italianca Lucia Bronzetti (47 WTA). Într-un meci întrerupt de ploaie, Cristian şi-a adjudecat victoria în mai puţin de o oră şi jumătate de joc, ea reuşind 7 aşi, în timp ce adversara sa nu a avut niciunul, şi fără a comite vreo dublă greşeală.

Cristian, care a ajuns pe tabelul principal graţie clasamentului protejat, câştigase ambele confruntări cu Bronzetti de până acum, ambele pe zgură, în 2017 şi 2021, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel