Sondaj alegeri Franța. Macron, viitorul președinte

Candidatul centrist la președinția Franței, Emmanuel Macron, este creditat pentru al doilea tur al alegerilor, din 7 mai, cu 61% intenții de vot față de 39% pentru candidata extremei drepte Marine Le Pen, conform unei cercetări realizate între 25 și 27 aprilie de Harris Interactive și Indeed pentru canalul LCP, transmite joi AFP.

Într-un precedent sondaj realizat duminică seara de către Harris Interactive și Indeed, după anunțarea rezultatelor primului tur, Macron era creditat cu 64% intenții de vot pentru al doilea tur față de 36% pentru Marine Le Pen.

Emmanuel Macron ar putea astăzi să conteze pe 69% din voturile alegătorilor candidatului socialist eliminat Benoît Hamon, în timp ce Marine Le Pen ar beneficia de 28% din voturile candidatului de dreapta ieșit din competiție François Fillon, conform anchetei sociologice.

În schimb, 45% din votanții candidatului stângii radicale Jean-Luc Mélenchon și 42% din cei ai lui François Fillon l-ar prefera pe Emmanuel Macron, potrivit aceleiași surse.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel