EXCLUSIV  SOLICITARE de ARESTARE. Ciolacu: Iată că dosarul de la DIICOT nu EXISTĂ!

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

În scandalul cu autonomia Ținutului Secuiesc, Klaus Iohannis a acuzat PSD de înțelegeri secrete cu Viktor Orban, premierul Ungariei.

”În timp ce noi, eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de această pandemie, PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament, ca să dea Ardealul ungurilor. Jó napot, Ciolacu! Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orban, în schimbul acestei înțelegeri? Vedeţi, dragi români, asta înseamnă o majoritate toxică, majoritatea toxică pesedistă”, a spus Klaus Iohannis.

Invitat la DC News TV, Marcel Ciolacu, președintele PSD, a spus că dacă ar fi existat înțelegeri secrete pentru vinderea pământului românesc ar fi trebuit demult săltat de DIICOT. Dar evident, pentru că nu au fost întrevederi și planuri ascunse, liderul social-democraților este liber.

"În logica afirmațiilor președintelui, eu, în acest moment, ar fi trebuit să am un dosar la DIICOT. Acest dosar nu există!", a spus Marcel Ciolacu.

Președintele PSD a spus că i-a cerut lui Klaus Iohannis să vină cu dovezi pentru a-și susține acuzațiile grave pe care le-a făcut: ”să fiu trimis în cercetare la DIICOT... să fiu arestat”.

"A ieșit cu asemenea acuze atât interne, cât și internaționale... care nu se susțin pe absolut nimic. I-am solicitat lui Klaus Iohannis să vină cu dovezi, să fiu trimis imediat în cercetare la DIICOT... să fiu arestat. Totuși... eu sunt în direct cu dumneavoastră. Nu sunt cercetat”, a mai spus liderul PSD.

Replica lui Bogdan Chirieac a fost: ”Dacă nu ați fi fost arestat de atunci, trebuiau arestați procurorii care nu v-au arestat. Deci sigur nu există nimic real în această declarație. Atunci când al treilea om în stat ar negocia cu o putere străină trupul țării, procurorii trebuiau, în secunda doi, să intervină dacă exista o umbră de suspiciune”.

Iată răspunsul:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel