Șoferul bănuit că a provocat accidentul din Giurgiu, reținut

Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: IPJ Constanța
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: IPJ Constanța

Polițiștii au găsit și reținut șoferul bănuit că a provocat accidentul din Giurgiu, soldat cu 2 morți.

Un tânăr de 21 de ani, implicat în accidentul produs vineri dimineața în apropierea comunei Călugăreni, județul Giurgiu, și care a fugit de la locul accidentului, a fost identificat și reținut de polițiști, el fiind cercetat pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, scrie Mediafax. 

Conform IPJ Giugiu, în accidentul care a avut loc vineri dimineața pe DN 5, în afara localității Călugăreni, au fost implicate un autoturism și o autoutilitară. În urma impactului, două persoane au murit: un bărbat de 55 de ani, din municipiul București, pasager în autoutilitară, și o femeie de 47 de ani, din municipiul Giurgiu, pasageră în autoturism.

Șase persoane rănite

De asemenea, 6 persoane cu vârste cuprinse între 30 și 57 de ani au fost rănite și transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„În urma cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că un conducător auto de 21 de ani, din comuna Călugăreni, județul Giurgiu, a încălcat marcajul longitudinal dublu continuu ce desparte sensurile de circulație și nu a acordat prioritate de trecere autoturismului implicat în evenimentul rutier care, pentru a evita impactul cu acesta a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoutilitara”, a transmis IPJ Giurgiu.

Prins după ce a fugit

După accident, tânărul de 21 de ani a fugit, fiind identificat ulterior de polițiști.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu a dispus continuarea urmăririi penale față de tânărul de 21 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând că sâmbătă să fie prezentat Parchetului de lângă Judecătoria Giurgiu cu propunere legală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel