Șobolanii au ros cablurile de la un semafor din Capitală / Foto

Captură Antena3
Captură Antena3

Problema șobolanilor din Capitală scapă tot mai mult de sub control. Rozătoarele au ros cablurile de la semaforul unei intersecții din Sectorul 3. 

Antena 3 transmite că șobolanii au ros cablurile aferente semaforizării de la intersecția Bulevardului Unirii cu Strada Nerva Traian din Sectorul 3.

Corespondentul Andrei Grigore a informat, citând Compania Municipală a Managementului Traficului din București, că 'situația s-a petrecut ieri, în jurul orei 14.'

Atunci, la intersecția Bulevardului Unirii cu Strada Nerva Traian 's-a constatat că defecțiunea s-a produs din cauza rozătoarelor care au adus pagube cablajului aferent semaforizării.'

'După acțiunea echipei, undeva în jurul orei 15:30, problema s-a rezolvat. A fost igienizată zona, iar cablurile au fost refăcute', a mai transmis Compania Municipală a Managementului Traficului din București, potrivit corespondentului Antena3.

2. Captură An... (sobolani_ros_cabluri_s3_27431900.jpg)

3. Captură An... (sobolanii_ros_cabluri_semafor_15787900.jpg)

Foto: Captură Antena3

FOTO VIRAL: Șobolani la raftul de patiserie al unui supermarket din Sectorul 1

Șobolanii de pe străzile Capitalei au trecut de la a zace pe străzi la a face 'spectacol' în magazine. Doi șobolani au fost surprinși la raftul cu produse de patiserie al unui supermarket din Sectorul 1. 

O fotografie cu doi șobolani a devenit virală pe rețelele de socializare. Cei doi șobolani au fost surprinși la raftul cu produse de patiserie al unui supermarket din zona 1 Mai, Sectorul 1. 

'Șobolani la ofertă: iei un covrig, primești doi șobolani. Poftă bună!', scria, printre altele, persoana care a postat imaginea. 

Fotografia a fost preluată și de Tudor-Tim Ionescu pe pagina sa de Facebook. Fostul viceprimar al Capitalei a menționat: 'Covrigi și șobolani, meniul cetățenilor din #Sector1.' 

Vezi imaginea AICI.

Badea, propunere în gunoaielor din Sectorul 1 al Capitalei

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei", a venit cu o propunere inedită pentru autorităţile Sectorului 1, care este invadat de şobolani după scandalul gunoaielor. 

Acesta a făcut o paralelă cu ursul Arthur, numit aşa de activiştii de mediu pentru că ar fi fost cel mai mare exemplar din România, şi a spus că ar fi interesant dacă şi şobolanii din Sectorul 1 ar primi nume. 

"Să botezi urşii e interesant, deşi nu are sens, dar acum putem boteza şobolanii. E mult mai interesant! De ce? Pentru că sunt mai mulţi. Adică necesită şi ţinere de minte. Plus că îl vezi azi, îl vezi şi mâine, mai schimbi o vorbă, te mai împrieteneşti, îi pui şi un nume", a declarat Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel