Șobolanii au năpădit și Câmpulungul. Omul Elenei Lasconi, filmat când lovește o rozătoare cu picioarele / video

Foto: Captură TikTok Victor Ciutacu
Foto: Captură TikTok Victor Ciutacu

Centrul orașului Câmpulung, județul Argeș, a fost năpădit de șobolani.

O filmare postată pe TikTok de Victor Ciutacu arată un șobolan în centrul orașului Câmpulung. Rozătoarea este surprinsă pe aleea din fața unei celebre cofetării din localitate unde, în această perioadă, are instalat un cort de campanie și Alianța Dreapta Unită (USR-PMP-FD), care o susține pe Elena Lasconi pentru un nou mandat de primar al orașului.

Rozătoarea este filmată cum aleargă, iar în momentul în care ajunge în dreptul cortului de campanie, pare că se sperie de cei câțiva oameni de la acesta și cotește spre stânga. 

O femeie strigă: „Dă-i, dă-i!“, după care unul dintre reprezentanții USR-ului de la cort lovește șobolanul cu putere într-o mișcare demnă de loviturile de la 11 metri de la meciurile de fotbal. După ce animalul e lovit, alte femei care au văzut incidentul strigă: „Nu, nu!“

Imaginile cu șobolanul de la Câmpulung amintesc de Sectorul 1 al Capitalei, administrat de Clotilde Armand, care a devenit celebru (n.r. în sens negativ) la nivel național, în ultimii 4 ani, pentru frecvența cu care șobolanii sunt văzuți în diferite locuri publice. 

Elena Lasconi a câștigat alegerile de primar al municipiului Câmpulung, în 2020, cu un procent extrem de mare, iar în prezent este susținută de Uniunea Salvați România, Partidul Mișcarea Populară și Forța Dreptei pentru un nou mandat de edil al orașului de la poalele Mateiașului.

@victorciutacu #campulung_muscel #elenalasconi #usr #rezist #animale #campanie #electoral #mizerie #foryou #fyp ♬ original sound - victorciutacu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel