Soarta lui Messi, decisă. Cesc Fabregas a dezvăluit tot

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Fostul coechipier al lui Lionel Messi, Cesc Fabregas, a dezvăluit ce îi rezervă viitorul argentinianului.

Fostul coechipier al lui Lionel Messi, Cesc Fabregas, a dezvăluit ce îi rezervă viitorul argentinianului, conform The Sun.

Sextuplul Balon de Aur al fotbalului s-ar fi confruntat în acest an cu Barcelona, iar oamenii au început să speculeze că nu își va extinde contractul care expiră în vara anului 2021.

Sigur că nu pleacă nicăieri

Însă, prietenul apropiat al lui Messi, Cesc Fabregas, este „extrem de sigur" că atacantul va accepta un nou contract cu formația de pe Camp Nou și că își va termina cariera la club.

„Vorbesc cu Messi și ideea sa a fost mereu să-și încheie cariera la Barcelona. Multe lucruri se pot întâmpla la un club, dar sunt extrem de sigur că își va termina cariera la Barca", a spus Fabregas, care a jucat trei ani alături de argentinian. Ei au rămas prieteni buni și au mers în vacanțe împreună.

Cea mai bună veste pentru fanii Barcei

Vestea venită de la Fabregas i-a liniștit pe fanii Barcelonei, care l-au privit pe argentinian cum a dus un război cu conducerea defectuoasă a clubului.

Messi a negat public „știrile false" cum că ar fi interesat să se transfere la Inter Milano, în Serie A. Anglia ar fi fost o altă destinație a argentinianului, Manchester City fiind interesată de serviciile sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel