Soțul lui Sevil Shhaideh, controversă. Răzvan Dumitrescu: La Cioloș de ce nu s-a făcut tam-tam?

În presă au apărut informații că soțul lui Sevil Shhaideh, sirianul Akram Shhaideh, ar putea reprezenta o vulnerabilitate pentru România ținând cont că premierul are și calitatea de vicepreședinte CSAT.

În context, Răzvan Dumitrescu a ridicat o întrebare la "Sinteza Zilei" - cum de nimeni nu a avut nimic de comentat în cazul lui Dacian Cioloș.

"Dacian Cioloș este căsătorit cu o doamnă, Valerie Cioloș-Villemin, care o fi acum cetățean român, dar era cetățean francez. La vremea când s-a prezentat domnul Cioloș, foarte mulți din presă au comentat că doamna respectivă ar avea ca unchi pe fostul ministru de Externe Michel Barnier. Alții spuneau că l-ar avea ca tată pe un fost șef adjunct de serviciu secret din Franța. Asta a spus presa. Poate lucrurile nu stăteau așa, dar a verificat cineva să vadă dacă acest lucru putea reprezenta o vulnerabilitate la siguranța națională? Suntem noi și Franța în UE, dar sunt situații când pe anumite paliere, în politică, s-ar putea să ai interese diferite și, ca să le armonizezi, și-ar dori unii să aibă influență la premierul celeilalte țări. Nu spun că așa ar sta lucrurile, dar întreb de ce nu s-a făcut și atunci tam-tam în egală măsură cum se face acum?", a spus Răzvan Dumitrescu la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel