Soția lui NELU PLOIEŞTEANU a decis în privința divorțului

În casa lui NELU PLOIEȘTEANU nu  mai este liniște, după ce soția acestuia, Elena,  a aflata de viața dublă pe care o ducea artistul de circa 13 ani.

Elena Ploieșteanu  a spus că nu mai vrea să aibă de-a face cu lartistul, din moment ce acesta a ales să se mute la amanta cu care este într-o relaţie de mai bine de 13 ani.

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruţă, Elena Ploieşteanu, care îi este soţie lăutarului de mai bine de 40 de ani, a luat hotărârea ca din toamnă să intenteze divorţ de partenerul ei de viaţă, după izbucnirea scandalului. Femeia îi reproşează artistului că a cheltuit banii familiei cu ibovnica pe care o are de mai bine de 13 ani şi că abia mai trece să îşi vadă copilul bolnav.

Citește și: NELU PLOIEŞTEANU divorțează. Nevasta a aflat de amantă

"În toamnă, Nelu Ploieşteanu o să aibă divorţul. Dacă îl sun, nu îmi răspunde la telefon. El nu vorbeşte cu mine. Vorbeşte cu fetele. Acum trei zile a venit cu 10 milioane. A trimis bani la copil până acum. Este alegerea lui, să facă ce vrea. De 10 ani, de când mi.a spus şoferul că e cu ea, nu mai am linişte. Îi dădea mesaje din secundă în secundă. Când i-am arătzat toate astera, mi-a spus că sunt nebună, sunt naivă. Ştiu toate asele unde a stat cu ea cu chirie.

Când a cunoscut-o soţul meu, ea era fugită de doi ani de zile de la peşti. Peştii au făcut bani cu ea şi el a inevstit în ea. Este îndrăgostit lulea. Eu nu bag divorţ până nu stau faţă în faţă cu ea. Vreau să vorbesc întâi cu femeia asta, dar o să bag eu actele de divorţ, după. Când copnsider eu că trebuie să bag actele de divorţ, le bag, dar ce a pierdut nu mai câştigă", a declarat Elena Ploieşteanu pentru emisiunea "La Măruţă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel