Soția lui Mihail Erbașu a murit

Copiii lui Mihail Erbașu au anunțat că mama lor și soția omului de afaceri decedat în 2004, a murit.

Familia nu a dorit să precizeze cauza decesului. Slujba de înmormântare se va oficia la Biserica Herăstrau Sfinții Apostoli Petru și Pavel (str. Nicolae G. Caramfil, 26), marți 16 august, ora 11.00. Înhumarea va avea loc la cimitirul Mănăstirii Țigănești la ora 12.30.

Moartea omului de afeceri, Mihai Erbașu, învăluită în mister

Miliardarul Mihail Erbașu este găsit mort în piscina vilei sale din Snagov, în noaptea de 21 spre 22 iunie, 2004. Dan Diaconescu dezvăluia la vremea respectivă că a fost contactat de Erbasu pentru a da în vileag mafia politică

Anchetatorii au mers pe varinta sinuciderii, din cauza unei scrisori  de adio.

Alexandru Erbașu, fiul miliardarului a declarat anchetatorilor că în seara tragediei, acesta se afla cu două fete într-un club, după care a mers la vila din Snagov și, când a văzut lumină, și a realizat că tatăl său e acolo, a mângâiat doar câinii prin gard, apoi s-a urcat în mașină și a plecat cu fetele. 

Ancheta morții lui  Mihail Erbașu a fost stabilită ca sinucidere.  Potrivit autoritatilor, Mihail Erbasu ar fi incercat de trei ori sa se sinucida, dar numai ultima tentativa i-a reusit. Mai intai, Mihail Erbasu ar fi incercat sa-si ia viata chiar cu faimosul cutit pe care nu a fost gasita nici o urma de sange uman, renuntand de teama durerii si a suferintei fizice. A doua tentativa de suicid a fost cea de spanzurare, iar rana de pe fata lui Erbasu ar fi fost produsa in urma impactului cu canciocul gasit la fata locului. Oficialii au aratat ca, dupa un timp, Mihail Erbasu si-a revenit in simtiri si atunci ar fi pus in practica cea de-a treia si ultima tentativa de sinucidere, aruncandu-se de la balconul vilei sale în piscina golită de apă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel