EXCLUSIV  Soția lui Marian Chirvase, agresată. Agresorii, identificați: Pedeapsa să fie DUBLĂ

Agresorii soției cascadorului Marian Chirvase au fost identificați. Femeia se simte în continuare rău, cu dureri mari după loviturile primite în plină stradă. 

"Am fost la secție, am făcut plângere, am fost la IML, soția nu se simte bine. Are dureri mari. Agresorii au fost identificați. Ni s-au arătat diverse fotografii de către poliție și i-am recunoscut imediat," a declarat Marian Chirvase pentru DCNews. 

Cascadorul nu poate trece peste momentul greu în care a sunat la 112, iar operatorul cerea detalii amănunțite atât despre zona în care se află, cât și despre soția sa.

"Dacă eu sunt disperat în stradă și am spus că sunt pe strada Baba Novac, colț cu secția 12 de poliție, nu este normal să mă descoși la telefon și să mă întrebi unde vine asta, când sunt la 112. Unde mai pui că nici nu există un indicator să-mi arate la ce intersecție sunt. Soția mea era căzută, nu mișca și eu trebuia să dau explicații la numărul de urgență," a spus Chirvase.

El și-ar dori ca legislația să fie modificată astfel încât cei care agresează persoane vulnerabile, fără apărare să primească pedepse mult mai aspre. 

"Nu știu cum e legea acum, dar aș vrea ca în cazul femeilor agresate pedeapsa să fie dublă. Când bați o femeie, când ești un nenorocit și lovești pe cineva, o persoană fără apărare, ar trebui ca pedepsele să fie mai mari. Cu atât mai mult cu cât se întâmplă în stradă. Mie soția mi-a căzut în brațe. Nu se cade așa ceva. În loc să te oprești să-ți ceri scuze că ai fost pe punctul de a lovi niște oameni pe trecerea de pietoni, tu vii să-i bați," a încheiat Chirvase. 

Reamintim că cei doi au fost ținta unei agresiuni în plină stradă, în dreptul unei treceri de pietoni. Știrea inițială poate fi CITITĂ AICI. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel