EXCLUSIV  Soția cascadorului Marian Chirvase BĂTUTĂ în mijlocul Bucureștiului: Nimeni nu a intervenit

Soția cunoscutului cascador Marian Chirvase a fost bătută cu bestialitate în centrul Bucureștiului, după un eveniment petrecut pe o trecere de pietoni. 

În momentul agresiunii, soții Chirvase se aflau pe o trecere de pietoni de pe strada Baba Novac din capitală.

"Eram pe trecerea de pietoni și era pur și simplu să dea peste noi cu mașina. În loc să oprească, șoferul a accelerat. Aveam o sticlă de 0.5 litri de apă aproape goală în mână și am aruncat după mașină. I-am atins bara, dar nu i s-a întâmplat nimic. El a oprit mașina, a mai coborât încă un individ și au venit după noi. Șoferul nu știu cum a reușit să se bage între mine și soție și a lovit-o după care, din cauza loviturii s-a lovit puternic de asfalt. Eu am reușit să atenuez căderea, că altfel situația ar fi fost critică. Îmi omora soția acest nenorocit. Are arcada spartă, este vânătă la gât, maxilarul este de asemenea vânăt. Cred că a lovit-o de două ori. Mi-a dat o lovitură ștearsă, dar împinsă și m-am dus vreun metru jumate și nu am mai apucat să văd ce s-a întâmplat cu soția," a povestit Marian Chirvase pentru DCNews.

Cascadorul spune că a avut inspirația să alerge după agresori și astfel a putut vedea numărul de înmatriculare al mașinii. 

"Erau doi, au luat-o la fugă. Soția mea tremura și nu mai putea să vorbească. O țineam în brațe, acolo pe șosea. Am avut inspirația să fug după ei și așa am putut observa numărul de înmatriculare al mașinii. Am sunat de 1000 de ori la 112 și după ce că mă aflam într-o stare emoțională deosebită, respectiva mă întreba tot felul de detalii, deși i-am zis numele străzii și i-am dat și un reper. Soția mea era lovită, eu eram lovit și mă întreba tot felul de detalii despre ea. În 20-25 de minute a venit o salvare. Au ținut-o și în salvare, i-au făcut electrocardiogramă, nu înțeleg de ce nu au dus-o mai repede la Urgențe," a mai spus Chirvase.

El spune că va urma toți pașii legali pentru pedepsirea celor care i-au agresat. 

"Pe mine nu o să mă convingă cu 1000 sau 10 000 de euro, o să merg până la capăt. Sunt revoltat de ce se întâmplă. Nimeni de pe stradă nu a intervenit. Erau doi oameni care după ce mi-au lovit soția au tăbărât pe mine," a încheiat Chirvase.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel