SMS-ul primit de Badea de la Ciutacu, în timp ce citea știrea cu Elena Lasconi de pe DCNews

Mircea Badea / Foto Captură Antena3
Mircea Badea / Foto Captură Antena3

În timpul ediției de luni seară a emisiunii-pamflet 'În gura presei' de la Antena3, Mircea Badea a primit un mesaj de la Victor Ciutacu în legătură articolul de pe DCNews intitulat 'Cât cheltuie Elena Lasconi (USR-PLUS) pe Zilele Municipiului Câmpulung'.

Un document privind achiziționarea de 'servicii organizare' arată cât cheltuie primărița Elena Lasconi pentru 'Concert 500 – Zilele Municipiului Câmpulung' din cadrul evenimentului cultural 'Câmpulung 500 - Capitala Scrisului Românesc'. (Vezi știrea AICI.)

În timp ce Mircea Badea citea articolul menționat în cadrul emisiunii-pamflet 'În gura presei' de la Antena3, a primit un mesaj de la Victor Ciutacu.

'*Câștigă Chirilă sigur* - zice Ciutacu!', a spus Mircea Badea, după ce a citit SMS-ul.

'Eu îl susțin! Foarte bine, să câștige!', a adăugat realizatorul TV de la Antena3.

Victor Ciutacu i-a mai scris că Tudor Chirilă 'le și desenează pe asfalt de banii ăia!'

Ulterior, făcând o paralelă cu Capitala, Mircea Badea a spus că, în trecut, nu a fost de acord să se dea bani publici pe diverse vouchere, biciclete, concerte, ș.a. 

'Au venit și au zis stradă, școală, spital.', a precizat el. 

Mircea Badea a mai declarat apoi, ironic, că la Câmpulung probabil 'au rezolvat cu spațiul verde, școli avem, spitale avem, dă cu artificii, cu concerte! Așa da!'.

VEZI ȘI: Ianțu și Chirilă, contre pe gunoiul lui Armand. Vâlcu intervine cu soluția: Rămân cu ochii-n soare!

Recent, Badea i-a dat o idee lui Tudor Chirilă 

La începutul lunii, Grupul de Investigații Politice a transmis că: 'Sâmbăta, 3 iulie, între un număr de circ și un foc de artificii, primarul liberal al Reșiței i-a găsit un loc și îndrăgostitului de bani publici, Tudor Chirilă. Ca să nu bată prea tare la ochi, cântărețul primăriilor din toată țara a ieșit luni, 5 iulie, la rampă cu niște amenințări puerile la adresa PNL-ului (care tocmai îl plătise), ceva cu Piața Victoriei, cu manifestații, cu problemele sectorului cultural care moare pentru că nu e finanțat din bani publici și alte ipocrizii.'

După ce a citit acest text, Mircea Badea a întrebat, retoric, dacă marii artiști fac bani doar din cântările plătite de primării și consilii județene și i-a sugerat lui Tudor Chirilă să facă un concert 'pe bune', la care oamenii să-și ia bilete. 

'Eu nu știu cum e, n-am fost niciodată la Reșița. Ăștia o ardeau la alegeri, pe aici pe la București, dar și ca temă generală, că *Domle, gata, nu mai dăm banii aiurea. Stradă, școală, spital... Gata? S-a trecut din nou la concerte, artificii? S-a dat drumul din nou?', spunea Mircea Badea la Antena3. (Vezi știrea AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel