Mircea Badea i-a dat o idee lui Tudor Chirilă ca urmare a dezvăluirii lui Ciuvică

Mircea Badea / Captură Antena3
Mircea Badea / Captură Antena3

Mircea Badea i-a dat o idee lui Tudor Chirilă, ca urmare a dezvăluirii Grupului de Investigații Politice, după spectacolul de la Reșița, organizat de Primărie. 

În ediția de miercuri seară a emisiunii 'În gura presei', realizatorul TV Mircea Badea a prezentat o dezvăluire a Grupului de Investigații Politice.  

'Sâmbăta, 3 iulie, între un număr de circ și un foc de artificii, primarul liberal al Reșiței i-a găsit un loc și îndrăgostitului de bani publici, Tudor Chirilă. Ca să nu bată prea tare la ochi, cântărețul primăriilor din toată țara a ieșit luni, 5 iulie, la rampă cu niște amenințări puerile la adresa PNL-ului (care tocmai îl plătise), ceva cu Piața Victoriei, cu manifestații, cu problemele sectorului cultural care moare pentru că nu e finanțat din bani publici și alte ipocrizii.', a arătat Grupul de Investigații Politice. 

Badea: Până la urmă, nu face și el un concert?

După ce a citit acest text, Mircea Badea a întrebat, retoric, dacă marii artiști fac bani doar din cântările plătite de primării și consilii județene și i-a sugerat lui Tudor Chirilă să facă un concert 'pe bune', la care oamenii să-și ia bilete. 

'Eu nu știu cum e, n-am fost niciodată la Reșița. Ăștia o ardeau la alegeri, pe aici pe la București, dar și ca temă generală, că *Domle, gata, nu mai dăm banii aiurea. Stradă, școală, spital... Gata? S-a trecut din nou la concerte, artificii? S-a dat drumul din nou?', a spus Mircea Badea la Antena3, miercuri seară.

Referindu-se la Tudor Chirilă, Mircea Badea a adăugat că: 'până la urmă, nu face și el un concert? Adică să vină lumea și să plătească bilet. Am înțeles că e un mare artist. Nu contest. Nu ies bani când ești mare artist decât de la primării și consilii județene?!'

Tudor Chirilă, cuvinte grele la adresa lui Ludovic Orban și Florin Cîțu

Tudor Chirilă a lansat, marți, pe contul de Facebook, o critică dură la adresa PNL. Războiul „penibil” din PNL între Florin Cîţu și Ludovic Orban „ne costă tot pe noi, românii”, a transmis Tudor Chirilă. 

'Pandemia va trece, Piața Victoriei e tot acolo și ne-am obișnuit și cu frigul. Sunteți efemeri. Păcat că vă bateți joc de viețile noastre, trecătoare și ele', a precizat artistul în același mesaj. 

Marți după-amiază, Virgil Guran a fost întrebat cum răspunde în urma mesajului lansat de Tudor Chirilă. 

'Primul lucru pe care cred că trebuie să-l înțelegem e că actuala guvernare își vede de treabă mai departe. Văd că se induce ideea că nu ar funcționa bine guvernarea pentru că există o dispută internă. Nu influențează cu nimic guvernarea. Fiecare își face treaba. Această dispută internă, da, există. Dar nu a existat doar la noi. (...) Deci, nu afectează activitatea guvernamentală', a zis Virgil Guran. 

'În al doilea rând, acum societatea civilă din care face parte și Tudor Chirilă... întotdeauna a criticat guvernarea și sunt convins că o va critica în continuare. Este bine când există critici la adresa guvernării, dar trebuie să fim obiectivi și să vedem că, până la urmă, aceste dispute care, uneori, par așa că sunt puțin ieșite din cazul normal nu afectează viața de zi cu zi a românilor', a conchis Virgil Guran, marți după-amiază, la Antena 3, într-o intervenție telefonică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel