Situația drumurilor din România, în urma viscolului

Centrul Infotrafic informeză care este situația drumurilor, în urma viscolului care a pus stăpânire pe jumătate din țară. 

Pe DN5 Bucureşti - Giurgiu, la kilometrul 44, traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe o bandă, alternativ, din cauza unui eveniment rutier în care a fost implicat un autotren, la ieşirea din localitatea Daia. Conducătorul autovehiculului respectiv a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei la condiţiile meteo-rutiere, derapând şi blocând sensul de mers Bucureşti-Giurgiu.

Pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 65, pe sensul de mers către Constanţa, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile meteo-rutiere, un autoturism a derapat, ajungând cu partea din spate a autovehiculului în şanţ. Traficul rutier nu este afectat.

În judeţul Mehedinţi, pe DN6, la ieşirea din Orşova către Drobeta-Turnu Severin, la kilometrul 360, traficul rutier încă se desfăşoară pe o bandă, alternativ, din cauza accidentului rutier din data de 06 februarie 2015, în care au fost implicate trei autotrenuri.

Pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, traficul rutier a fost oprit la km 20, pe sensul de mers spre Bucureşti, din cauza unui eveniment rutier în care a fost implicat un autotren. Conducătorul autovehiculului respectiv a pierdut controlul din cauza neadaptării vitezei la condiţiile meteo-rutiere şi a lovit glisiera metalică, blocând sensul de mers, fiind acroşat de autovehiculul care circula în urma sa. Cu ora 06.45, traficul rutier a revenit la normal.

În judeţul Gorj, pe DN67C Novaci - Rânca, între kilometrii 16 şi 34+800 de metri, stratul de zăpadă măsoară între unu şi trei centimetri. Se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant. La ieşirea din oraşul Novaci, un echipaj de poliţie nu permite accesul autovehiculelor neechipate cu anvelope de iarnă către Rânca, recomandând folosirea lanţurilor antiderapante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel