Sindromul facebook face o nouă victimă. Twitter a vândut pentru Campridge Analytica

Utilizatorii cunoscutului site de socializare sunt furioși de când au aflat că datele lor personale au ajuns monedă de schimb.

Twitter este numele mare nou sosit în lumea celor cu probleme. Plouă cu acuzații pe capul celor de la  Twitter, conform celor de la Bloomberg. Apare, din nou, numele Cambridge Analytica. Aceeași firmă care a avut de-a face cu facebook. Și pentru care miliardarul Mark Zuckerberg a ajuns să ”dea cu subsemnatul” în fața Parlamentului SUA. Nu se știe ce măsuri se vor lua nici în cazul celor de la facecbook, nici în cazul celor de la Twitter - rețeaua preferată a președintelui SUA, pe care Donald Trump scrie zi de zi - , dar impactul în rândul utilizatorilor este uriaș.

[citeste si]

Din nou Kogan

Pe același model, cei de la Twitter ar fi vândut date personale ale utilizatorilor săi. Cel care a profitat se numește Alexandr Kogan, care este, în tot acest timp, și o punte de legătură, întrucât este implicat și în scandalul facebook. El și firma sa, Global Science Research, ar fi avut la dispoziție pentru o zi datele respective. Totul s-a petrecut între decembrie 2014 și aprilie 2015.

Din cauza acestor probleme, acțiunile celor de la Twitter au scăzut, deja, cu peste patru procente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel