SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 3-6, 0-6, în FINALA de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. SERENA WILLIAMS s-a răzbunat pe SIMONA HALEP după umilința din Grupa Roșie de la SINGAPORE

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS LIVETEXT, în FINALA de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep și Serena Williams au jucat duminică, de la ora 13:00, finala de la Turneul Campioanelor 2014. Americanca de pe locul 1 WTA s-a răzbunat pe româncă pentru umilința suferită în Grupa Roșie și a câștigat competiția de la Singapore. Serena Williams a avut nevoie de doar o oră și 10 minute pentru a o zdrobi pe Simona Halep, scor 6-3, 6-0.

Vezi și: Simona Halep, prima reacție după calificarea în finala de la Singapore. Ce spune despre confruntarea cu Serena Williams


SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 3-6, 0-6


UPDATE - 0-6: Serena Williams își adjudecă la 0 setul secund și se răzbună pe Simona Halep pentru umilința din Grupa Roșie. Americanca a câștigat al treilea trofeul consecutiv la Turneul Campioanelor și al cincilea din carieră.

- 0-5: Serena defilează și va servi pentru a câștiga Turneul Campioanelor 2014.

- 0-4: Americanca face un game alb, cu ace reușit la ultimul punct.

- 0-3: Serena Williams profită de faptul că româncei continuă să nu-i intre primul serviciu și returnează foarte bine.

- 0-2: Liderul mondial servește bine și își adjudecă al doilea game al setului.

- 0-1: Americanca începe cu break setul secund al finalei. Românca a făcut dublă greșeală la 30-30 și a trimis în fileu în ultimul punct al game-ului.

- 14:01 - Începe setul 2 al finalei de la Turneul Campioanelor 2014, cu Simona Halep la serviciu. Românca este susținută puternic de fanii prezenți la meci.

3-6: Americanca reușește primii doi ași ai meciului, după care comite o dublă greșeală. Izbutește însă să se redreseze și își adjudecă primul set cu 6-3, după 45 de minute de joc.

- 3-5: Continuă problemele pentru Halep pe propriul serviciu. Românca a reușit un ace la 30-30, însă de acolo a jucat numai cu serviciul doi. Americanca a taxat-o la retur și a reușit să facă încă un break. Serena servește pentru set.

 - 3-4: Halep face in extremis re-break și rămâne în set. Americanca a avut 30-0, însă de acolo a început să servească execrabil. A făcut o dublă, a servit cu al doilea, moment în care Simona a câștigat punct cu returul, după care a urmat încă o dublă greșeală. La mingea de re-break a româncei americanca a servit cu al doilea serviciu, iar sportiva noastră a făcut 3-4 cu o lovitură câștigătoare superbă.

- 2-4: Româncei nu-i intră primul serviciu mai deloc, iar americanca profită și returnează bine pe al doilea.

- 2-3: Încă un game foarte disputat pe care americanca și l-a adjdecat la avantaj.

- 2-2: Liderul mondial a făcut re-break, după un game extrem de lung și de disputat. Românca a început bine, cu un ace și încă un punct din serviciu, după care a făcut însă o dublă greșeală și a jucat mai mult cu al doilea serviciu. De la 40-40, ambele jucătoare au avut pe rând avantaj, dar Serena a avut nervii mai tari și a reușit să egaleze într-un final la 2.

- 2-1: Sportiva noastră face primul break al finalei și trece la conducere.

- 1-1: Game alb reușit de Simona Halep. Numele româncei răsună în sala din Singapore, spectatorii fiind încânați de jocul acesteia.

- 0-1: Simona a returnat bine și a avut o minge de break, salvată însă de liderul mondial. Americanca a făcut dublă greșeală la 40-40, dar a anulat și a doua minge de break a româncei, cu un serviciu excelent. A câștigat încă un punct la fileu și a închis game-ul profitând de o eroare neforțată a sportivei noastre.

- 13:13 - A început finala de la Singapore. Serena Williams servește.

- 13:06 - Cele două jucătoare se încălzesc timp de câteva minute, înainte de startul finalei de la Turneul Campioanelor 2014.

- 13:05 - Simona Halep a câștigat tragerea la sorți și a ales, ca de obicei, să primească.

- 13:02 - Simona Halep intră în arena de la Singapore, în uralele spectatorilor, urmată de adversara sa de azi, Serena Williams.

-------------------

Știrea inițială:

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS LIVETEXT, în FINALA de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep și Serena Williams vor juca finala de la Turneul Campioanelor 2014. Cele două s-au întâlnit în Grupa Roșie de la Singapore, iar duminică vor lupta pentru trofeul competiției dotate cu premii totale în valoare de peste 6 milioane de dolari.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS LIVETEXT, în FINALA de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep și Serena Williams s-au calificat, sămbătă, în finala de la Singapore, după două partide diametral opuse. Românca a avut nevoie de puțin peste o oră pentru a trece de poloneza Agnieszka Radwanska, scor 6-2, 6-2 (vezi detalii aici), în vreme ce americanca de pe locul 1 WTA a obținut în tie-break-ul setului decisiv victoria cu daneza Caroline Wozniacki, după 2 ore și 15 minute de joc. (vezi detalii aici)

Citește și: Halep, greșeală strategică. Și-a pus în pericol finala, de dragul presei

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS LIVETEXT, în FINALA de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep și Serena Williams vor juca finala de la Singapore, duminică, de la ora 13:00, iar meciul dintre cele două va fi transmis în format LiveText pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS LIVETEXT, în FINALA de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep și Serena Williams s-au întâlnit miercuri, în Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor 2014. Românca a dat de pământ atunci cu liderul mondial, scor 6-0, 6-2, după care a ajutat-o pe americancă să se califice în semifinalele de la Singapore, câștigând un set în ultimul meci al grupei, cu Ana Ivanovic.

Vezi și: Gest uluitor! Serena și-a pierdut controlul în meciul cu Wozniacki

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel