Simona Halep, emoții în primul tur la Roland Garros cu Nastasja Schunk. Rezultat

Jucătoarea română de tenis Simona Halep s-a calificat cu emoţii în runda a doua a turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, după ce a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de germanca Nastasja Schunk, 6-4, 1-6, 6-1, marţi, la Paris.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep s-a calificat cu emoţii în runda a doua a turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, după ce a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de germanca Nastasja Schunk, 6-4, 1-6, 6-1, marţi, la Paris.

Simona Halep (30 ani, 19 WTA), cap de serie numărul 19, a obţinut victoria după aproape două ore de joc (1 h 48 min) în faţa unei adversare venite din calificări (18 ani, 165 WTA), care a arătat calităţi peste locul ocupat în clasament.

Nastasja Schunk a început în forţă meciul

Schunk a început în forţă şi a condus cu 3-0 în primul set, însă Halep şi-a găsit în cele din urmă ritmul şi s-a impus cu 6-4, după patru ghemuri consecutive.

În actul secund, Simona Halep nu s-a regăsit, a greşit foarte mult, în condiţiile în care şi Schunk a etalat un joc remarcabil, astfel că tânăra jucătoare germană s-a impus cu un sec 6-1, după ce a avut 5-0.

Cum s-a desfășurat setul decisiv

În decisiv, primul ghem a fost unul determinant, Halep salvând două mingi de break, după care a dominat jocul şi pe fondul scăderii de nivel a adversarei. Fostul lider mondial a avut 5-0 înainte de a încheiat cu 6-1.

Simona Halep a avut 5 aşi şi 2 duble greşeli, Schunk a totalizat 4 duble greşeli, germanca a avut mai multe mingi direct câştigătoare, 24-19, dar şi mai multe erori neforţate, 37-31. Simona Halep, campioană la Roland Garros în 2018 şi finalistă în 2014 şi 2017, nu a jucat al ediţia trecută a turneului parizian, fiind accidentată. Halep şi-a asigurat un cec de 84.000 de euro şi 70 de puncte WTA.

Cine va fi următoarea adversară a Simonei Halep

Următoarea adversară a Simonei Halep va fi chinezoaica Qinwen Zheng (19 ani, 74 WTA), pe care a mai întâlnit-o anul acesta, în semifinale la Melbourne Summer Set 1, câştigând cu 6-3, 6-2. Sorana Cîrstea şi Irina Begu s-au calificat şi ele în turul al doilea, iar Gabriela Ruse, Ana Bogdan, Irina Bara şi Mihaela Buzărnescu au părăsit turneul din prima rundă. 

Citește și - Halep, noi declaraţii despre relaţia cu Mouratoglou: Sunt introvertită, e greu să mă încred...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel