SIMONA HALEP - ALEXANDRA DULGHERU, în SFERTURI DE FINALĂ la ROMA. Ce spune locul 2 WTA despre meci

SIMONA HALEP - ALEXANDRA DULGHERU. Numărul 2 mondial, Simona Halep, a vorbit, joi, despre sfertul de finală de la Roma pe care îl va juca împotriva Alexandrei Dulgheru, locul 72 WTA.

MECIUL SIMONA HALEP - ALEXANDRA DULGHERU POATE FI URMĂRIT LIVE AICI

SIMONA HALEP - ALEXANDRA DULGHERU. Simona Halep a declarat că nu contează cine va câştiga partida de vineri, deoarece o româncă va fi oricum în semifinalele turneului de categorie Premier 5 din capitala Italiei.

SIMONA HALEP - ALEXANDRA DULGHERU. "E o luptătoare foarte mare, a făcut un rezultat destul de bun până acum şi nu are nimic de pierdut. Nu contează cine va câştiga, o româncă va fi în semifinale, aşa că pentru România e bine. Eu am şansa mea mâine şi, cu siguranţă, voi lupta ca să câştig.

SIMONA HALEP - ALEXANDRA DULGHERU. Sper să fie un meci frumos şi să vină cât mai multă lume. Pe teren suntem mereu adversare, dar nu o consider un adversar şi în viaţa de zi cu zi. Aşa că-i doresc succes şi să fie sănătoasă", a spus Simona Halep, citată de digisport.ro.

SIMONA HALEP - ALEXANDRA DULGHERU. Alexandra Dulgheru s-a calificat în sferturi din capitala Italiei grație victoriei din optimi reușite în fața rusoaicei de pe locul 8 WTA, Ekaterina Makarova, scor 6-4, 6-3, după o oră și 29 de minute de joc.

Vezi aici detalii: Victorie superbă! Dulgheru s-a calificat în sferturi la Roma

SIMONA HALEP - ALEXANDRA DULGHERU. De partea cealaltă, Simona Halep a spulberat-o în sferturi pe americanca de pe locul 16 mondial, Venus Williams, de care a trecut după doar o oră de joc, scor 6-2, 6-1.

Vezi detalii aici: Halep a spulberat-o pe Williams și s-a calificat în sferturi la Roma


SIMONA HALEP - ALEXANDRA DULGHERU. Simona Halep și Alexandra Dulgheru nu s-au mai întâlnit niciodată până acum într-un meci din circuitul WTA, astfel că partida de mâine va fi primul lor duel direct.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel