Simona Catrina s-a măritat. Cum și-a cunoscut soțul: Era într-o relație!

Simona Catrina
Simona Catrina

Jurnalista Simona Catrina s-a măritat, sâmbătă, cununia civilă fiind oficiată de primarul Sectorului 6, Rareș Mănescu. 

"Mulțumiri domnului primar Rareș Mănescu, pentru că ne-a făcut bucuria și onoarea de a ne oficia căsatoria! Urmează nunta (mâine), alte albume, alte poze...", a scris Simona pe Facebook.

Simona Catrina daclara, într-un interviu pentru muzaholic.ro, că nu și-a schimbat opinia despre căsătorie și a povesti cum l-a cunoscut pe Doru, soțul ei.

"Nu m-a schimbat deloc perspectiva căsătoriei, cel puțin nu în măsura în care aș fi crezut cândva. Nu sunt mai puțin caustică, deci. Ba chiar aș spune că tind să fiu și mai autoironică, realizez că orice felie de romantism are partea ei de ridicol. Nu vreau să mă transform într-o prințesă cu gene lungi și inima ca o flacără. Știu femei pe care dragostea adevarată le-a schimbat radical și au început să renege tot ceea ce credeau până la acest moment. Dintr-o dată, bărbații nu mai erau porci, deveniseră niște zei. În ceea ce mă privește, rămân la aceeași părere dintotdeauna: există barbați răi și bărbați buni, după cum există femei interesante și femei banale. Lumea e ca o pânză de șezlong, are obositor de multe culori și ți-e greu să le ții minte, să le descrii, să tragi concluzii", spunea Simona.

Aceasta a povesti că atunc când l-a cunoscut pe Doru, el era "avea pe Facebook in a relationship".

"Citește ceea ce scriu (Doru n.r) încă dinainte de a mă fi cunoscut. Nu știa nimic despre viața mea particulara, când am început să discutam. Bine, din profilul de pe Facebook a priceput că nu sunt măritată. La el, scria ca e "in a relationship", spunea si cu cine, era o fată care se afla și în lista mea de prieteni, la cererea ei. Și tot ea a decis să mă elimine din listă, atunci când a aflat că eu și Doru ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit și că n-am înhămat la o relație amoroasă. El mi-a spus că oricum așa-zisă lui relație cu fata respectivă era doar ceva simbolic, locuiau în orașe separate, foarte departe unul de altul, se vedeau de două ori pe an. În anul precedent, făcuseră revelionul separat. Asta m-a ajutat să-l cred. Altfel, aș fi zis că exagerează, așa cum fac bărbații însurați care au și amante: le spun acestora din urmă că mariajul lor e un dezastru. Lucru care, în multe cazuri, e o minciună sfruntată. Revenind la Doru, da, îi place ceea ce scriu, citește tot și se amuză. Nu pare că face asta din politețe, cel puțin așa mi se pare acum. Dacă mă întrebi încă o dată peste vreo câțiva ani, s-ar putea să am alt raspuns, în caz că-și dă în petic până atunci. Știi că toți avem tendința asta când ne îndrăgostim, facem și lucruri de care nu avem chef, dar care îi fac plăcere celuilalt. Asta numai ca să-i dovedim că suntem potriviți unul pentru altul. Dacă ai ști câte meciuri de fotbal am îndurat pe vremuri la televizor, numai ca să creadă iubiții mei că sunt partenera ideala... Uite, cu Doru nu fac chestii de-astea, fiindcă așa ceva nu faci decât atunci când nu ești sigur de profunzimea unei relații. În cazul nostru, eu știu bine că ma iubește și nu așteapta să ma uit cu el la Top Gear sau la filme cu împușcături, ca să știe că suntem compatibili", a povestit ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel