Simionov, român ucis la Londra. Poliţia britanică, cerere către toți martorii

Poliţia britanică le cere martorilor să ajute autorităţile în ancheta legată de uciderea lui Tudor Simionov.

Poliţia britanică îl caută în continuare pe asasinul lui Tudor Simionov, înjunghiat mortal în noaptea de Revelion în timp asigura paza unei locaţii din Londra unde se desfăşura o petrecere exclusivistă, conform presei britanice.

Poliţia britanică a anunţat joi că a arestat un suspect, Imran Mostafa Kamel (26 de ani), pentru posesie ilegală de armă în urma unui incident separat produs în faţa unui club din apropiere, în zona Park Lane, Westminster, dar a adăugat că nu există o legătură directă între cele două incidente. Detectivul care desfăşoară cercetările, Andy Partridge, a declarat că au fost audiaţi mai mulţi martori, nu însă toţi cei care au fost în apropiere în momentul comiterii crimei, unii dintre ei părăsind repede acel loc pentru că probabil nu şi-au dat seama cât de grav a fost ce s-a întâmplat acolo. Prin urmare, detectivul le cere să dea declaraţii autorităţilor pentru a ajuta investigaţia.

Citește și: Românul ucis în Londra era canotor. Adevărul despre viața "paznicului erou" Tudor Simionov

Înjunghiat adânc în inimă

Tudor Simionov a încercat să oprească un grup de indivizi care doreau să pătrundă în acea locaţie, iar unul dintre aceştia l-a înjunghiat în inimă, după cum a precizat pe Facebook prietena sa, Mădălina Anghel. În noaptea dintre ani, iubitul meu şi cel ce urma să-mi fie soţ, Tudor Simionov, a fost înjunghiat adânc în inimă la locul de muncă. Pierderea este imposibil de realizat. Îmi este greu să-mi găsesc cuvintele potrivite în aceste momente, a scris Mădălina Anghel pe Facebook, într-o postare preluată de ediţia online a publicaţiei Mirror, care adaugă că, cu numai zece săptămâni în urmă, Mădălina a postat o fotografie de la momentul sosirii lor împreună la Londra şi însoţită de hashtagul '#goodbyeromania'.

Mădălina Anghel a relatat miercuri pentru Evening Standard că ei se mutaseră la Londra 'pentru o viaţă mai bună' şi intenţionau să se căsătorească. 'În momentul de faţă nu mă pot gândi la el la timpul trecut. Era viitorul meu soţ şi am venit la Londra din România pentru o viaţă mai bună. Nu pot explica în cuvinte câtă durere simt'. 'Era un om cu adevărat bun. Vorbeam cu bucurie şi entuziasm că vom avea copii împreună', a spus ea cu emoţie.

A murit încercând să-şi salveze colegii

Încă doi agenţi de pază, în vârstă de 37 şi, respectiv, 29 de ani, împreună cu o femeie în vârstă de 29 de ani care lucra în aceeaşi locaţie, au fost la rândul lor înjunghiaţi în acel incident surprins parţial de camerele de supraveghere, dar au supravieţuit. Un bărbat îmbrăcat elegant, conform descrierii făcute de publicaţia Mirror, şi care pare a fi Tudor Simionov, iese în faţa uşii şi aparent încearcă cu calm să liniştească spiritele, dar apoi situaţia degenerează într-o confruntare.

Citește și: IGPR, val de amenzi. Cea mai mare viteză înregistrată pe o șosea

Promoterul clubului unde se desfăşura petrecerea, Leroy Rose, în vârstă de 25 de ani, a declarat că un grup de nouă indivizi au încercat să forţeze intarea, iar Tudor Simionov a ieşit pentru a-i ajuta pe ceilalţi agenţi de pază. Leroy Rose îşi aminteşte că i-a acoperit lui Tudor rana cu un prosop, dar a murit în braţele sale. ''El este un erou. A murit încercând să-şi salveze colegii, mai spune promoterul. Cât despre acel club, Leroy Rose l-a descris drept un loc unde vin oameni înstăriţi, oameni cu mulţi bani, iar patronul este de asemenea un om foarte bogat, el este în atenţia publicului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel