"Sicriul cu Regele Mihai, lăsat în ploaie". Csiki Camelia: A căutat scandal

Scutaru Cristina / 12 dec 2017 / 18:01 Salveaza PDF Comentarii

Camelia Csiki, jurnalistă TVR 1, a spus care este adevărul despre știrea "Sicriul Regelui Mihai, lăsat singur în ploaie minute în şir, la Lausanne".

"O fetiță de la Protv, Alexandra Tănăsescu, care a stat mai mult pe lângă calorifer, venită de doar două zile în Elveția, a tot căutat scandal. Nu a găsit nimic și a inventat ea unul! M-am certat cu ea acolo, în biserică, atunci când ne-a spus ce transmite ea. Sicriul Majestății Sale a fost însoțit de tot staful prezent aici, chiar și de la București, dar și de apropiați, Dan Bădic și alții.

[citeste si]

La nici 5 minute dupa venirea mașinii mortuare la biserică, au ajuns și fiicele Regelui, cu o altă mașină, cum se poate vedea pe transmisia live a TVR. Nu aveau cum să încapă în mașina mortuară!!! Transmisia mea live a durat aproximativ 10 minute, este pe site-ul TVR. Se poate vedea lesne că sicriul nu a stat în ploaie și că nu a fost lăsat singur. Dar fetița de la Protv voia puțin scandal sau puțină faimă. Din păcate, a preluat-o toată presa. A se observa că nu i-am spus jurnalist, căci un jurnalist adevărat ar fi fost mișcat măcar de măreția evenimentului la care participă!", a fost mesajul transmis de Camelia Csiki.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +23    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.D4A4-n3