"Sicriul cu Regele Mihai, lăsat în ploaie". Csiki Camelia: A căutat scandal

Camelia Csiki, jurnalistă TVR 1, a spus care este adevărul despre știrea "Sicriul Regelui Mihai, lăsat singur în ploaie minute în şir, la Lausanne".

"O fetiță de la Protv, Alexandra Tănăsescu, care a stat mai mult pe lângă calorifer, venită de doar două zile în Elveția, a tot căutat scandal. Nu a găsit nimic și a inventat ea unul! M-am certat cu ea acolo, în biserică, atunci când ne-a spus ce transmite ea. Sicriul Majestății Sale a fost însoțit de tot staful prezent aici, chiar și de la București, dar și de apropiați, Dan Bădic și alții.

[citeste si]

La nici 5 minute dupa venirea mașinii mortuare la biserică, au ajuns și fiicele Regelui, cu o altă mașină, cum se poate vedea pe transmisia live a TVR. Nu aveau cum să încapă în mașina mortuară!!! Transmisia mea live a durat aproximativ 10 minute, este pe site-ul TVR. Se poate vedea lesne că sicriul nu a stat în ploaie și că nu a fost lăsat singur. Dar fetița de la Protv voia puțin scandal sau puțină faimă. Din păcate, a preluat-o toată presa. A se observa că nu i-am spus jurnalist, căci un jurnalist adevărat ar fi fost mișcat măcar de măreția evenimentului la care participă!", a fost mesajul transmis de Camelia Csiki.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel