Sibiu. Dragnea, vizită neașteptată. Protest împotriva liderului PSD

Liderul social-democrat Liviu Dragnea a afirmat că nu planificase să ajungă la sediul PSD Sibiu şi a decis, împreună cu premierul Mihai Tudose, să facă o vizită neanunţată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. Acesta a fost întâmpinat de un protest în fața sediului PSD Sibiu.

"Nu a fost planul să mergem la sediu. (...) Noi am fost la spital. (...) Nu am venit cu avionul să avem o oră fixă, am plecat mai târziu, am hotărât împreună să mergem la spital, să facem o vizită neanunţată, că erau solicitări să se realizeze nişte investiţii în diverse unităţi medicale şi discuţia a fost foarte bună cu conducerea de acolo şi s-a decis Guvernul să facă un spital nou la Sibiu. Au şi un teren disponibil de 20 de hectare", a declarat Dragnea la un hotel din Sibiu, unde s-a întâlnit cu mai mulţi reprezentanţi ai Organizaţiei judeţene a PSD, potrivit Agerpres.

Premierul Mihai Tudose şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, au făcut miercuri o scurtă vizită la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, potrivit directorului unităţii sanitare, Cornel Benchea. 

Liviu Dragnea şi Mihai Tudose au vizitat spitalul după ora 18,00. Ei au fost aşteptaţi anterior la sediul PSD Sibiu, unde, conform programului anunţat anterior, ar fi urmat să se desfăşoare, cu începere de la ora 16,30, o întâlnire cu membrii organizaţiei judeţene. 

În faţa sediului PSD Sibiu s-a desfăşurat un protest neautorizat, la care au luat parte 10 persoane care au scandat împotriva partidului de guvernământ. La faţa locului a fost prezent şi un echipaj de jandarmi. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel