Sibian de 18 ani, MORT după ce s-a urcat în mașină cu prietenul BEAT

Accident cumplit în Sibiu, sâmbătă dimineață. Un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla s-a izbit de un stâlp. Șoferul, prietenul lui, era beat.

Sâmbătă, în jurul orei 04:00, la Copșa Mare, s-a produs un grav accident rutier. Un tânăr de 18 ani a murit, după ce mașina la volanul căreia se afla prietenul lui, beat, s-a izbit de un stâlp. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter a transmis că „un localnic, în vârstă de 19 ani, a condus un autoturism și, pe fondul vitezei neadaptate și al conducerii sub influența alcoolului, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune laterală cu un stâlp de susținere a rețelei electrice aflat pe partea stângă a sensului de mers”.

Pasagerul din dreapta, un tânăr de 18 ani din Copșa Mare, a murit pe loc. În autoturism se mai afla un tânăr de 20 de ani, transportat după impact la spital cu traumatism cranio-cerebral și escoriații. 

Șoferul, depistat cu o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, a scăpat nevătămat, conform oradesibiu.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel