Și-a cerut scuze după ce l-a jignit pe Messi. „Piticul era posedat, luase fața diavolului. A ridicat pumnul la mine”

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Nico Sánchez, antrenor secund la Monterrey, și-a cerut scuze după ce a apărut o înregistrare audio în care îl numea pe Lionel Messi “pitic” și spunea că Messi are “fața diavolului”.

Echipa lui Messi, Inter Miami, a fost învinsă de Monterrey cu 2-1 în prima manșă a Cupei Campionilor Concacaf săptămâna trecută. Înainte de meci, antrenorul principal al Monterrey, Fernando Ortiz, a exprimat îngrijorări cu privire la faptul că Miami ar putea beneficia de un tratament preferențial din partea arbitrilor datorită statutului de celebritate al argentinianului.

“Tot ce îl înconjoară pe Messi poate să ducă la decizii atât sportive, cât și nesportive. Mă îngrijorează mediul, fotbalul este o afacere, iar afacerile de obicei nu merg așa cum ar vrea Monterrey”, a spus Ortiz.

Messi nu a jucat în prima manșă, dar s-a întors pe teren după o accidentare într-un meci egal, 2-2, împotriva echipei Colorado Rapids sâmbătă.

Ce s-a întâmplat

USA Today a relatat că după prima manșă din Miami, a avut loc o confruntare cu arbitrii în care au fost implicați Lionel Messi, Jordi Alba, Luis Suárez și antrenorul lui Miami, Tata Martino, într-o zonă mixtă în afara vestiarului vizitatorilor. Se pare că disputa a pornit de la faptul că jucătorii de la Miami s-au apropiat de arbitrii meciului în tunelul stadionului după joc. Miami a primit șase cartonașe galbene și unul roșu în timpul meciului, în timp ce Monterrey a primit trei avertismente.

Un clip cu Sánchez discutând despre confruntarea din vestiar a apărut pe Fox Sports MX. „Piticul era posedat, luase fața diavolului. Ridică pumnul la mine și-mi zice «Cine crezi că ești?» pentru că nu m-am uitat la el. Mă uitam altundeva și nu i-am răspuns, ceea ce a înrăutățit lucrurile. Apoi Tata Martino, săracul nătâng, mi-a spus: «Prostule, vei plânge?». Ce nătâng. Toate clipurile alea au fost șterse probabil fiindcă îi pun într-o lumină proastă. Au făcut ceva serios, vor să murdăească terenul de fotbal”, se aude.

Scuzele au venit rapid

Sánchez și-a cerut scuze lui Martino într-un videoclip postat pe rețelele de socializare: “Fiindcă nu îl cunoșteam pe antrenorul de la Inter, Gerardo Martino, i-am vorbit într-un mod lipsit de respect și îmi cer scuze. Sunt și eu argentinian ca și ei și îmi voi apăra clubul. Am venit să-mi arăt fața și să iau atitudine”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel