Shakira desființează filmul ”Barbie”. Fiii ei îl urăsc

FOTO: Facebook @ Shakira
FOTO: Facebook @ Shakira

Shakira a criticat filmul Barbie, spunând că bărbații, cât și femeile au un "scop" în societate.

 

 

 

În cadrul unui interviu acordat revistei Allure, vedeta columbiană în vârstă de 47 de ani a vorbit despre filmul de mare succes lansat vara trecută, de noul ei album, cât și despre despărțirea de fostul fotbalist Gerard Pique.

Barbie este plasată în Barbie Land - un sistem matriarhal în care femeile au toate slujbele de lux, în timp ce bărbații (Kens) sunt subordonați Barbie și își petrec tot timpul pe plajă.

Păpușile călătoresc în lumea reală, unde experimentează patriarhatul. Apoi, Beach Ken (Ryan Gosling) dorește să includă patriarhatul în constituția Barbie Land, dar este împiedicat de Barbie (Margot Robbie) și de echipa ei.

Dar Shakira a declarat că cei doi fii ai ei "au urât cu desăvârșire" filmul. Copiii artistei spun că este un film care "emasculează" , lucru cu care Shakira a fost de acord "într-o anumită măsură".

"Eu cresc doi băieți. Vreau ca ei să se simtă puternici în timp ce respectă femeile"

Ea a spus: "Eu cresc doi băieți. Vreau ca ei să se simtă puternici în timp ce respectă femeile. Îmi place cultura pop atunci când încearcă să le dea putere femeilor fără să le răpească bărbaților posibilitatea de a fi bărbați și de a proteja".

"Cred că trebuie să le oferim femeilor toate instrumentele și încrederea că putem face totul fără să ne pierdem esența, fără să ne pierdem feminitatea. Cred că bărbații au un scop în societate și că și femeile au un alt scop. Ne completăm reciproc, iar această completare nu ar trebui să se piardă", a mai spus artista.

Barbie, de Greta Gerwig, se numără printre filmele cu cele mai mari încasări din toate timpurile, obținând 1,4 miliarde de dolari la nivel global.

Filmul conține, de asemenea, un monolog rostit de actrița America Ferrera, o angajată Mattel, despre așteptările pe care societatea le are de la femei, care le inspiră în cele din urmă pe celelalte Barbie să se revolte și să salveze Barbie Land de noua regulă.

Cu toate acestea, Shakira a oferit o perspectivă mai nuanțată, spunând: "Doar pentru că o femeie poate face totul, nu înseamnă că ar trebui să o facă, nu? De ce să nu împărțim sarcina cu oamenii care merită să o poarte, care au datoria să o poarte și ei?".

Allure numește acest lucru "Paradoxul Shakira", în care ea crede că femeile merită putere, la fel ca și bărbații, care ar trebui să prezinte, de asemenea, trăsăturile tradiționale de masculinitate, conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel