Servicii Roaming. Semnal de alarmă tras de utilizatori

Un utilizator al serviciilor de roaming atrage atenția asupra faptului că o cunoscută companie de telefonie i-a cerut să se prezinte la un magazin pentru a face dovada că locuiește în România.Totul după ce a folosit în strănătate, pentru o perioadă îndelungată, o cartelă SIM achiziționată în România

Iată mesajul, postat pe o pagină de socializare: 

"Vodafone ma avertizeaza ca am incalcat legea pentru ca am utilizat numarul de Romania in strainatate pentru o perioada mai lunga. Am "incalcat legea"?! Adica sunt infractor?!
Multumesc Vodafone! Miile de euro pe care vi le-am platit in ultimii 21 de ani, sutele de euro pe care vi le-am platit in ultimii patru ani in roaming au fost bune pana la 15 iunie....acum ma "avertizati" sa aduc buletinul la control...
Nu am stiut ca este legal sa stau cat doresc intr-un stat membru UE dar ILEGAL sa iau telefonul cu mine.
Habar n-am daca acest SMS primit este un abuz insa cu siguranta nu este o dovada de etica in bussiness. Cititi:
"ATENTIE! Asa cum te-am avertizat, conform monitorizarii Vodafone Romania, serviciul de roaming este utilizat cu incalcarea prevederilor legale, activitatea SIM-ului tau fiind preponderent in Roaming. Pentru a evita aplicarea suprataxei (euro credit: 0.032/minut apelat, 0.0108/minut primit, 0.0075/MB, 0.01/SMS), trebuie sa iti modifici imediat comportamentul de consum si sa faci dovada ca locuiesti in Romania prin prezentarea documentelor relevante si a SIM-ului intr-un magazin Vodafone Romania. Trimite astazi SMS gratuit la 2828 cu: DORESC PROGRAMARE si te vom contacta pentru a programa vizita intr-un magazin Vodafone Romania," se arată în mesajul postat pe facebook.

DCNews invită cititorii să își exprime opinia cu privire la această situație. Cum vi se pare această măsură?

Dacă v-ați lovit de o situație asemănătoare vă rugăm să ne răspundeți în secțiunea de comentarii sau să ne trimiteți un email [email protected]. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel