Serghei Șoigu, prietenul lui Putin care a adunat o avere fabuloasă. Se mândrește cu un complexul luxos în stil mongol, de 18 miliarde de dolari

Serghei Șoigu, prietenul lui Putin care a adunat o avere fabuloasă. Se mândrește cu un complexul luxos în stil mongol, de 18 miliarde de dolari / Foto: Colaj capturi video Realitatea Plus
Serghei Șoigu, prietenul lui Putin care a adunat o avere fabuloasă. Se mândrește cu un complexul luxos în stil mongol, de 18 miliarde de dolari / Foto: Colaj capturi video Realitatea Plus

Află în articol ce proprietăți de lux i-a adus lui Serghei Șoigu prietenia cu Vladimir Putin.

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a avut prima apariție publică din ultimele două săptămâni, după o absență care a ridicat mari semne de întrebare, relatează Realitatea Plus. El a condus o conferință de presă în care a discutat despre prioritățile ministrului, dar și despre aprovizionarea armatei cu echipament și menținerea stării de alertă a forțelor nucleare (Vezi știrea AICI).

În tot timpul în care Șoigu era de negăsit au apărut tot felul de informații controversate. Oficialii ucraineni au relatat că de fapt Șoigu ar fi suferit un infarct și din acest motiv nu a mai fost văzut în spațiul public.

Ministrul apărării din Rusia era văzut ca unul dintre oamenii cei mai apropiați și mai loiali lui Putin, iar zvonurile despre dispariția au făcut loc unor scenarii potrivit cărora liderul de la Kremlin l-ar fi îndepărtat pe bunul său prieten, fiind nemulțumit de rezultatele "operațiunii speciale" din Ucraina.

VEZI ȘI: Cum a trucat Kremlinul întoarcerea lui Serghei Șoigu. Videoclipul cu el ar fi o înregistrare veche. Fiica ministrului Apărării, poză în culorile Ucrainei - VIDEO

Ce avere are Serghei Șoigu

Cel considerat omul cel mai de încredere a lui Vladimir Putin avea o relație extrem de strânsă cu liderul de la Kremlin, dar are și o avere fabuloasă. Acesta are mai multe proprietăți de lux, printre care o casă de vacanță în zona sa natală, Tuva, un teritoriul vecin cu Mongolia, dar și un domeniu impresionant lângă Moscova. Președintele rus Vladimir Putin a fost invitatul lui Șoigu de mai multe ori la partide de pescuit exclusiviste, însă în centrul atenției jurnaliștilor rămâne în primul rând proprietatea de lux de la periferia Moscovei, estimată la o sumă exorbitantă.

Complexul luxos a fost construit în stil mongol, iar când a fost proiectat a fost numit "Dragonul Roșu". Proprietatea de lux este estimată la peste 18 milioane de dolari. Serghei Șoigu nu și-ar fi permis acest domeniu de lux din salariul de ministru, motiv pentru care au fost făcute tot felul de speculații la prietenia sa cu oligarhi ruși care l-au finanțat.

VEZI ȘI: Dispariții misterioase la Kremlin. După Șoigu, și Gerasimov, șeful Statului Major, dar și alte figuri-cheie sunt de NEGĂSIT. "A mai rămas Lavrov"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel