Serbia: 30 de suporteri ai echipei care va înfrunta FCSB, arestați

Poliţia sârbă a arestat vineri 32 de fani ai echipei croate de fotbal Hajduk Split care au devastat joi o benzinărie de lângă capitala Serbiei, când se îndreptau spre Bulgaria pentru un meci din Europa League, a anunţat presa din Belgrad, ale cărei informaţii au fost confirmate de ministrul sârb de interne, Nebojsa Stefanovic, scrie agenţia Hina. 

Stefanovic a indicat că poliţia a oprit mai bine de 400 de fani croaţi, care aveau la ei bâte, topoare, torţe şi o cantitate redusă de narcotice. 

Fanii lui Hajduk au călătorit cu un convoi de aproximativ 30 de vehicule. Suporterii au furat o cantitate importantă de băuturi alcoolice din benzinăria pe care au devastat-o. Presa a relatat joi că în drumul lor prin Serbia, fanii au mâzgălit în diverse locuri graffiti legate de regimul ustaşilor din timpul celui de-al doilea război mondial. 

Vicecampioana României, FCSB, va juca în turul al treilea preliminar al Europa League la fotbal cu Hajduk, care a câştigat ambele manşe din turul secund cu Slavia Sofia. 

Hajduk a învins cu 3-2 joi seara, la Sofia, după 1-0 în prima manşă. Fundaşul român Steliano Filip face parte din lotul lărgit al echipei croate, dar nu s-a aflat printre cei 18 jucători trecuţi pe foaia oficială a meciului de la Sofia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel