SENAT. Cine îi va lua locul lui Traian Băsescu

Lovitură importantă pentru Traian Băsescu. Locul său la Senat va fi luat de Radu Cristescu, cel care a făcut un denunţ la Parchetul General împotriva fostului preşedinte al României pentru fals şi uz de fals cu privire la o eventuală colaborare cu Securitatea. 

”Azi am depus un Denunț la Parchetul General împotriva fostului președinte Traian Băsescu. Având în vedere datele aparute in mass media din care reiese faptul că a deținut calitatea de colaborator al Securității, nu avea dreptul de a candida si de a fi ales in functia de Presedinte al Romaniei – functie pe care a detinut-o pe parcursul unui numar de doua mandate si respectiv de fi inclus in anul 2016 pe listele la alegerile parlamentare și inclusiv nu avea dreptul de a candida și de a fi ales in functia de senator in Parlamentul Romaniei si de asemenea nu avea dreptul de a candida la alegerile europarlamentare din 2019”, fusese mesajul transmis de Cristescu.

Cei de la PMP au încercat să schimbe situația și să îl împiedice să îi ia funcția lui Băsescu după ce a demisionat pentru a putea prelua mandatul de europarlamentar, însă Crisescu a amenințat că îi va da în judecată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel