Securitate cibernetică. Trump: Nu cred că va fi posibil cu Rusia

G20 summit
G20 summit

"Faptul că am discutat cu președintele Putin o unitate de securitate cibernetică nu înseamnă că eu cred că este posibilă. Nu este, dar un acord de încetare a focului a fost posibil", a scris duminică pe Twitter președintele Statelor Unite, Donald Trump.

Șeful Casei Albe a făcut pasul înapoi la numai câteva ore după ce anunțase, tot în rețeaua sa favorită de comunicare online, că a discutat cu omologul său rus, Vladimir Putin, crearea unei unități ruso-americane pentru protecția în fața atacurilor informatice în timpul alegerilor. "Putin și cu mine am discutat formarea unei unități impenetrabile de securitate cibernetică, astfel încât piratarea informatică a alegerilor și multe alte lucruri negative să fie împiedicate", a fost unul din mesajele lui Trump despre întâlnirea sa de sâmbătă cu președintele rus, la Hamburg, cu ocazia summitului G-20.

Trei senatori republicani, Lindsey Graham din Carolina de Sud, John McCain din Arizona și Marco Rubio din Florida, au criticat în termeni duri inițiativa colaborării cu Rusia.

În mesajul postat pe Twitter, Donald Trump lasă de înțeles că pe lângă toate discuțiile și propunerile pe care le-a avut pentru Putin, cel mai important este acordul de încetare a ostilităților în Siria.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel