Sectorul 1 și Sectorul Ҫankaya (Ceankaya) din Ankara s-au înfrățit

Primarul Dan Tudorache și edilul Sectorului Ҫankaya (Ceankaya), Alper Tașdelen, au semnat, săptămâna trecută, la Ankara, o înțelegere de cooperare între cele două administrații pe care le conduc. 

Acordul va facilita schimburile culturale, educaționale și de afaceri între Sectorul 1 al Municipiului București și sectorul partener din Capitala Turciei, pentru un serviciu public performant.

Pe perioada vizitei oficiale, reprezentanți ai municipalității Çankaya i-au prezentat Primarului Dan Tudorache proiectele și serviciile lor și au organizat vizite la câteva obiective, printre care: cafeneaua socială pentru persoanele cu dizabilități Ҫengel Cafe și Parcul tehnologic pentru copii Ǔgur Mumcu Park.

De asemenea, Edilul Sectorului 1 a vizitat și Spitalul "Bilkent Healthcare Campus Ankara", cu o capacitate de 3.800 de paturi, cel mai mare spital din regiune, care va fi inaugurat luna aceasta.

Delegația română a fost însoțită la evenimentele oficiale de către ambasadorul României în Republica Turcia, Gabriel Șopandă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel