Secrete tranzacționării opțiunilor binare

În zilele de astăzi tranzacționarea opțiunilor binare devine din ce în ce mai populară. Cu siguranță ați auzit deja despre acest instrument economic, dacă nu, aveți aici câteva informații.

Opțiunea binară este o opțiune financiară unde câștigul este fie o anumită valoare monetară fixă, fie nimic. Altfel spus, puteți tranzacționa pe evoluția prețului anumitor active (perechi valutare, mărfuri, acțiuni ale companiilor etc.) și adunați câștigul. Diferența majoră față de Forex este simplitatea - este necesar să faceți doar o alegere corectă ce ține de direcția mișcării prețurilor (în sus sau în jos).

Una dintre cele mai fiabile și ușor de înțeles platforme de tranzacționare este oferită de compania de brokeraj Binatex. Platforma este disponibilă în mai multe limbi, are un cont demo și este foarte utilă pentru traderii care doresc să facă bani rapid.

Unii traderi preferă să tranzacționeze pe termen scurt (1 minut), alții preferă tranzacționările pe termen lung (până la 24 de ore). Există o diferență semnificativă între cele două: în cazul în care încheiați afacerile pe termen scurt (în cazul succesului) profitul va fi de 80%. În cazul tranzacționărilor pe termen lung, profitul va fi mai mic (60-65%). Acest lucru se explică prin faptul că tranzacționarea pe termen scurt este mai dificilă și implică riscuri mai mari.

Perechi valutare - cel mai folosit element în tranzacționarea opțiunilor binare. Pe contul demo oferit de platforma de tranzacționare Binatex sunt disponibile mai multe perechi valutare. Procentul de profit este identic cu cel al contului real, acesta însă diferă semnificativ de la o pereche valutară la alta. Spre exemplu profitul de pe EUR-USD este de 80%, însă profitul de pe USD-JPY este de doar de 60%. Traderii cu experiență cunosc  foarte bine acest lucru.

 

Un alt instrument util care poate fi folosit de un trader este abilitatea de a deschide mai multe afaceri în același timp. Spre exemplu, presupuneți că prețul va crește în următoarele câteva minute: alegeți SUS, fără să așteptați expirarea timpului acestei afaceri și  faceți click pe SUS de câteva ori.Astfel aveți oportunitatea de a încheia 5 afaceri de succes pe parcursul a câtorva minute. Acum înțelegeți ce se presupune prin ”a face bani rapid”. Aceeași strategie poate fi folosită și pentru afacerile cu termen lung.

Pe această platformă de tranzacționare se pot găsi o mulțime de instrumente care pot fi folosite de trader în scopul creșterii profesionale. Acesta poate verifica în mod regulat semnalele tranzacționării. Poate vedea starea altor traderi, precum și traderii de top cu informația ce ține de suma câștigului la momentul actual (aceste informații ar trebui să-l inspire).

În concluzie, vreau să adaug că motivația este cheia succesului. Chiar dacă ați suferit un eșec, acest lucru nu ar trebui să vă oprească din încercarea de a vă atinge scopurile. Un trader de succes în opțiuni binare independent financiar, își trăiește visul vieții. Negativismul vine de la cei care au suferit eșecuri, în final însă, câștigători sunt cei care încearcă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel