Se deschide parcul de lângă Dâmbovița Mall. Cum arată (GALERIE FOTO)

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a anunțat, astăzi,18 mai 2021, că parcul de lângă Dâmboviţa Mall se va deschide.

Parcul de lângă Dâmboviţa Mall se va deschide în data de 1 iunie. Cu acest prilej, administrația publică locală va organiza acolo mai multe activități pentru copii, scrie incomod-media.ro.

"Este cel mai nou parc din municipiul Târgoviște, o investiție realizată cu fonduri europene nerambursabile. Este vorba de o suprafață de 16.000 mp. Au fost plantați peste 500 de arbori și arbuști. De asemenea, au fost gazonați 14.000 mp.

Este o zonă foarte-foarte verde, cu pistă de biciclete, cu fântâni, cu bănci inteligente, cu iluminat, cu tot ceea ce este necesar pentru a se petrece câteva ore agreabile. Nu este însă ultima investiție de acest tip la care lucrăm. Mai avem și parcul de lângă Complexul Turistic de Natație, care este ceva mai mare, undeva la 5 hectare ce vor fi transformate radical", a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Valoarea finanțării pentru parcul de la Dâmboviţa Mall se ridică la aproximativ 7 milioane de lei.

Vezi AICI cum arată parcul.

Vezi și: Prăpăd în România, după COD ROȘU de vreme severă. Zeci de copaci au fost doborâți de rafale, un pod surpat și 17 trenuri cu întârzieri. GALERIE FOTO

 Inundații în Bihor. Pompierii intervin pentru evacuarea apei din casele oamenilor. Cod Portocaliu de vreme severă - GALERIE FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel