ȘCOLI ÎNCHISE. Unde NU se fac cursuri pe 17 și 18 ianuarie

Mai multe școli se închid joi și vineri.

Școlile din Baia Mare își închid porțile pe 17 și pe 18 ianuarie, a anunțat Cătălin Cherecheș. Decizia vizează grădinițele, școlile, liceele și colegiile din Baia Mare.

„Cursurile în sistemul de învățământ din Municipiul Baia Mare se suspendă. La propunerea mea, în calitate de primar al municipiului Baia Mare și președinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență, în zilele de joi, 17.01.2019 și vineri, 18.01.2019, se vor suspenda cursurile în întreg sistemul de învățământ din Municipiul Baia Mare, respectiv grădinițe, școli, licee și colegii.

Motivul suspendării activităților în sistemul școlar și preșcolar băimărean este generat de necesitatea unităților de învățământ în a proceda, de urgență, la deszăpezirea incintelor pe care le administrează, respectiv zonele de acces spre aceste instituții. În sprijinul unităților de învățământ vor fi puse la dispoziție, de către autoritatea locală, utilaje respectiv personal specializat pentru eficientizarea acțiunii de deszăpezire. De asemenea, trotuarele și străzile de acces spre unitățile de învățământ urmează să fie deszăpezite în cel mai riguros mod de către societățile care au contract de salubrizare – deszăpezire cu Municipiul Baia Mare. Totodată, vor fi ridicate și transportate cantitățile mari de zăpadă care îngreunează accesul copiilor și tinerilor băimăreni spre unitățile de învățământ”, a scris, miercuri, pe Facebook, Cătălin Cherecheș.

VEZI ȘI:

Isărescu, OUT. Un deputat a răbufnit: AJUNGE!

Adrian Năstase, culise: Lucruri care s-au petrecut și pe care nu le știți



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel