Scoția tace. Atmosferă funebră după respingerea independenței

Agitația de pe străzile Scoției s-a transformat într-o tăcere absolută. Liniștea i-a cuprins chiar și pe adversarii independenței Scoției, care nu și-au etalat bucuria. Așa au arătat respectul față de tabăra adversă ce și-a văzut visul năruit. 

În centrul orașului Edinburgh, doar câteva steaguri scoțiene rămase atârnate pe la ferestre aminteau de frenezia nopții de joi spre vineri. În fața Parlamentului din Holyrood, unde grupuri de tineri susținători ai independenței au petrecut o parte din noapte, baloanele înțepate și posterele abandonate erau singurele urme ale bătăliei pentru independență, scrie agenția EFE, într-un scurt reportaj. 

La Glasgow, cel mai mare oraș scoțian unde tabăra pentru independență a obținut mai multe voturi, supărarea în rândul celor care au susținut independența Scoției era foarte mare. Însă, alții din aceeași tabără privesc înfrângerea cu seninătate și cred că ea are și o parte bună pentru că acum s-a atras atenția asupra Scoției, astfel că de acum înainte guvernul de la Londra va trebui să fie mai atent la problemele acestei regiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel