Schelean, tatăl unei liberale, s-a înscris în PSD

Deputatul Ion Mocioalcă a reușit, la început de sesiune parlamentaă, să aducă în rândul PSD un nume greu din organizația PNL, Caraș-Severin. Nicolae Schelean a hotărât să facă un pas important în politică și s-a înscris în PSD. El este tatăl și mentorul parlamentarului liberal de Caraș-Severin, Valeria Schelean.

Nicolae Schelean nu a fost niciodată membru în Biroul politic județean al PNL, ajutând în ceea mai mare parte a activității sale politice organizațiile liberale din Oțelu Roșu și de pe Valea Bistrei, informează Reper 24.

"Nu m-am mai simțit confortabil în organizația în care funcționam și am decis să plec. Am plecat în organizația PSD Zăvoi. Nu mă mai simțeam așa cum e normal într-o organizație și atunci am decis să-mi caut alt drum", a spus Schelean pentru Express de Banat.

"E opțiunea lui politică pe care nu am decât să o respect. Fiecare cu deciziile lui, nu ne influențăm reciproc. Eu rămân consecventă principiilor mele, rămân în continuare în PNL, nu am gânduri de plecare. Fiecare om e liber să aibă opțiunea sa politică și să se ducă în acel partid care consideră că-l reprezintă. Știam că tatăl meu cochetează cu ideea, dar nu știam că va semna adeziunea la PSD. Știam de discuțiile pe care le-a purtat de mai mult timp cu Ion Mocioalcă, știam de nemulțumirile lui legate de modul în care s-au desfășurat lucrurile în organizația locală, dar momentul în sine nu l-am anticipat", a declarat Valeria Schelean – Șomfelean pentru sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel