Scenă hilară cu un consilier județean. Dumitru Pelican, dezvăluire - Video

Scenă penibilă după desemnarea noului președinte al Consiliului Județean Prahova. Un consilier județean i-a pupat mâna noului președinte al CJ Prahova, Bogdan Toader. La vederea imaginilor, senatorul Dumitru Pelican, invitat miercuri seară, la România TV, a dezvăluit ce scene se pot vedea și în Senatul României.

După ce a fost ales cu 22 de voturi, Bogdan Toader a fost felicitat de consilierii PSD care l-au aplaudat și felicitat. Printre zâmbete și urale, consilierul județean PSD, Alexandru Bănică, nu și-a putut stăpâni emoțiile și, de bucurie, i-a pupat mâna lui Bogdan Toader. Acesta și-a retras mâna vizibil jenat, potrivit ziarulincomod.ro.

La vederea imaginilor, prezentate și la România TV, în emisiunea moderată de Liliana Ruse, senatorul Dumitru Pelican a comentat: "Acelui om, în mod normal dacă aș fi acolo, i-aș spune: «Du-te, lasă-ne!». Dar știți care e durerea? Eu cunosc senatori în Senatul României care, când îi sună un șef de partid, se ridică în picioare din plen. Nu e glumă, vă aduc martori. (...) Jenant, penibli, grotesc, grețos, tot ce vreți. Punct.", a declarat Dumitru Pelican.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel