Scandalul la Olympiakos Pireu continuă. Ultima decizie a patronului

Patronul lui Olympiakos Pireu, furios pe jucătorii săi, i-a amendat şi i-a trimis în vacanţă.

Preşedintele clubului de fotbal Olympiakos Pireu, Evangelos Marinakis, furios pe recentele performanţe ale echipei sale, i-a aplicat o amendă de 400.000 de euro, înainte de a-şi trimite jucătorii în vacanţă până la finalul sezonului, anunţă presa greacă, citată de AFP.

Marinakis, care deţine şi clubul englez de ligă secundă Nottingham Forest, a reacţionat cu violenţă după remiza înregistrată în partida cu Levadiakos (1-1), disputată în weekend-ul trecut, la finalul cărei campioana en titre a Greciei a coborât pe poziţia a treia în clasament, fiind depăşită de PAOK Salonic, echipa antrenorului român Răzvan Lucescu.

'Vreau să reconstruiesc Olympiakos de sus până jos şi va deveni echipa la care visăm. Eu şi restul suporterilor v-am tolerat suficient. Plecaţi astăzi şi mergeţi în vacanţă', le-a transmis Marinakis jucătorilor, luni, conform presei elene. Patronul grupării din Pireu a anunţat, totodată, că foarte puţin dintre jucătorii echipei actuale vor fi reţinuţi pentru ultimele meciuri ale sezonului, în locul acestora urmând să fie promovaţi tineri de la echipa Under-20 a clubului.

Va reinvesti banii din amenzi

'Echipele de amatori trăiesc cu strictul necesar, ele adoră Olympiakos, iar suporterii lor mult mai mult decât voi', a continuat Marinakis, promiţând că va reinvesti banii colectaţi din amendă în jucătorii amatori din cadrul clubului. 'Voi vă gândiţi doar la casele voastre frumoase şi la maşinile voastre şi nu aveţi nimic de-a face cu echipa', le-a mai spus acesta jucătorilor, adăugând:

'Plătesc milioane pentru ca voi să aveţi totul, din cauza voastră am demis trei antrenori, dar în cele din urmă se pare că voi sunteţi cei vinovaţi' Evangelos Marinakis a indicat că jumătate din amendă a fost dictat pentru egalul din weekend-ul trecut şi cealaltă jumătate pentru remiza cu marea rivală Panathiankos Atena (1-1), de la începutul lunii martie.

[citeste si]

După 26 de etape, Olympiakos Pireu se află la trei puncte distanţă de liderul AEK Atena şi la un singur punct de ocupanta locului secund, PAOK Salonic, însă acestea au un meci mai puţin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel