Scandalul Colţescu, plecat de la un alt meci. Turcii, principalii vinovaţi? Ce le-au făcut arbitrilor români

Adrian Porumboiu, fost arbitru internaţional, a afirmat că scandalul Colţescu a plecat de un alt meci al turcilor de la Istanbul Başakşehir, arbitrat tot de Haţegan. 

Totul ar fi plecat de la meciul turcilor cu Manchester United, când oficialii turcilor ar fi înjurat brigada de arbitri. 

"Foarte puțini știu, aceeași brigadă, dar nu cu Colţescu al patrulea oficial. A fost arbitrată la Manchester aceeași echipă din Turcia și s-au întâmplat niște dispute între banca de rezerve a celor de la Istanbul și Şovre (n.r. Octavian Şovre, arbitru de linie), printre care și unele jigniri aduse de către banca de rezervă.

Nu se face în treaba asta, el nu a uitat și când a venit prima dată să ridice brațul de pe bancă, și-a amintit, că nu era mult de atunci și a încurcat borcanele. Răzbunarea se știe a cui armă este, mai ales la o competiție de nivelul ăsta și s-a răzbunat. 

Hațegan i-a acordat mereu încredere și pur și simplu l-a încurcat rău de tot pe Hațegan, care a crezut în el necondiționat și de acolo cu eliminarea la Şovre. L-au înjurat pe Coltescu, toată lumea știe, dar acolo el era așa parcă picat. Dacă vedeți e total absent. Dacă spunea dă-l afară pe ăla, trebuia să și spună pe cine domnul Şovre. Şovre a aruncat treaba asta pentru că este orgolios. E treaba lui, l-a lăsat pe Colţescu singur în treaba asta. El trebuia să aibă caracter: 'Da domne, eu i-am pus să îl dea afară, s-a întâmplat asta!'. Nu a mai judecat Hațegan să îl întrebe ce s-a întâmplat.

Asta a picat nevinovat. Între banca de rezerve a echipei din Istanbul la meciul de la Manchester și Şovre au existat mai multe. Mă rog, a trecut. Dar acum în minutul 14 va dați seama, dacă ai suportat, nu ai făcut nimic la meci, acum ți-ai adus aminte că trebuie să te răzbuni și să faci tu.

Sovre nu e rasist, e neam prost. Cum să te rezbuni tu după ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat acum două săptămâni? Ăla a fost un alt meci. El țipă cu insistență la un meci la care trebuie să ai un comportament cât mai decent", a spus Adrian Porumboiu la PRO X

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel