Scandal pe internet. SIMBOL național folosit cu ură de #Rezist

Proteste Piata Victoriei
Proteste Piata Victoriei

Este scandal pe rețelele de socializare după protestul #Rezist de ieri, 12 mai.

Internauții au luat foc după ce în Piața Victoriei protestatarii #Rezist au pus cătușele logo-ului Centenarului, tocmai în anul în care România serbează 100 de ani de la Marea Unire!

„Recuzită de # rezistenți.

După acea mânuță-stas de culoare galbenă, cu îndemnul mobilizator "Toți pentru justiție", o nouă realizare de excepție, marca # rezist:

Logo-ul Centenarului Marii Uniri, "100 România, 1918-2018. Sărbătorim Împreună", batjocorit printr-o "realizare" artistică, din nou stas, imaginând nişte cătuşe în culorile tricolorului cu mesajul plin de spirit: "100 de ani în Penalistan?"

Poți să mai ai replică? Este clar cât de jos pot juca unii şi că mai mult de atât nu pot. Oricât de diferite ne-ar fi opiniile sau convingerile, sunt lucruri a căror trimitere în derizoriu echivalează cu un sacrilegiu”, a scris pe pagina personală de Facebook, utilizatorul Cosmin Marian.

„Am înnebunit de tot?” ori „S-a trecut la botjocorirea Centenarului Marii Uniri” au fost doar câteva din celelalte reacții dure care au împânzit internetul după protestul de ieri #Rezist din fața Guvernului.

Foto Centenar ”arestat”:

(w670) Proteste P

Amintim că ieri seară, aproximativ 5.000 de oameni s-au strâns să protesteze împotriva PSD și a Guvernului în Piața Victoriei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel