Scandal la U Craiova: Tiago Ferreira refuză transferul la FCSB. Bani pentru Bălașa

Tiago Ferreira, U Craiova
Tiago Ferreira, U Craiova

Gigi Becali anunțase un schimb cu Universitatea Craiova, chiar în timpul meciului cu Mlada Boleslav, Mihai Bălașa cu Tiago Ferreira.

"A fost afacere la secundă, eu voiam să scap de Bălașa, iar Rotaru de Tiago", a spus Gigi Becali la PRO X, însă lucrurile nu stau chiar așa. Fotbalistul portughez nici nu vrea să audă de FCSB, ceea ce a declanșat un mic scandal la Craiova.

În timp ce Mihai Bălașa a semnat deja pe 3 ani cu U Craiova, Ferreira refuză mutarea. Ca urmare, conducerea din Bănie îl amenință pe stopperul portughez cu trimiterea în liga a treia. Surse din cadrul clubului au dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor că Ferreira i-a anunțat pe cei din echipă că nu vrea în ruptul capului să vină la București și să semneze cu vicecampioana României. Chiar dacă a fost anunțat că va avea probleme și probabil vor urma luni bune la echipa a doua a clubului în Liga 3, Ferreira nu s-a lăsat înduplecat și va accepta situația.

Dacă Tiago Ferreira își va menține poziția și va refuza mutarea la FCSB, Mihai Rotaru va trebui să plătească pentru transferul lui Mihai Bălașa, o sumă ce va fi negocită ulterior. O nouă rundă de negocieri cu Ferreira este programată astăzi. Fundaşul central portughez Tiago Ferreira de la CS Universitatea e cotat la 900.000 de euro şi venit în Bănie în iulie 2017, de la Uniao Madeira, liber de contract.

Citește și:

Mircea Lucescu, în vestiarul FCSB. Ce le-a spus jucătorilor

FCSB - MLADA BOLESLAV, rezultat live Europa League. Criză de proporții pentru FCSB



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel