Scandal la Casa Regală: ''Lumea vrea ca tu să dispari''

Scandal. Sora vitregă a lui Megan Markle, Samantha lansează grave acuzații la adresa miresei în care a spus că nu are voie să o cenzureze, nu îi spune ea când trebuie să vorbească despre viața ei. 

Scandal. Fanii Casei Regale au sărit la atac și au spus că lumea nu mai poate aștepta până ca ea să dispară, dar și că abuzează de imaginea surorii ei pentru a-și construi propria imagine.

Dacă există ceva în țara asta pentru viața mea și a tatălui meu este ceea ce se numește libertate de exprimare. Nu are drepturi să îmi spună mie sau tatălui meu că nu putem să vorbim despre viața noastră în cazul în care este vorba de o apărare publică. Mass-media ne dezonorează. Nu voi lăsa lucrurile așa. Nu îmi spune ea mie când să vorbesc despre viața mea., a spus Samantha Markle într-un interviu acordat TMZ.

După anunțul logodnei Prințului Harry cu Meghan Markle, sora vitregă a acesteia a revenit la numele de Markle și chiar și-a vorbit și-a vopsit părul din blond în culoarea părului lui Meghan. 

(w670)

Reacțiile fanilor Casei Regale nu au întârziat să apară. Wow, atitudinea ei s-a schimbat sigur în momentul în care i s-a spus că Meghan nu vrea să mai vorbească cu ea., "Nu știu de ce Samanthei îi pasă ce spun tabloidele ... nu este nimeni important. Samantha chiar crede că ea însăși este o celebritate, dar nu este, vrea să-și construiască imaginea pe spatele surorii ei. Lumea vrea ca tu să dispari., sunt doar câteva dintre comentariile fanilor postate pe Twitter.

Samantha Markle nu a fost invitată la nuntă, cum nu au fost nici alte rude ale ei care s-au deplasat totuși, în Marea Britanie, la timp, pentru eveniment. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel